Nemilosul Istanbul episodul 17 (rezumat)

6,901

Cenk și Ceren vor să plece în America înainte de a ieși rezultatul testului de paternitate dar în drum spre aeroport ea se răzgândește când află că Cenk nu are bani și va trebui să muncească pentru a se întreține.
Ca să îl oprească și pe el, îi rupe pașaportul și buletinul apoi se întoarce la vila Karaçay. Cenk nu are de ales și o urmează.
Civan vrea să îl împuște pe Cenk dar Agah intervine și le arată tuturor rezultatul testului ADN care demonstrează că Nedim este tatăl copilului.
Ceren crede că Şeniz a schimbat rezultatul dar de fapt Nedim a făcut-o ca să o supere pe Cemre.
Acum Seniz și Cenk sunt siguri că primul test a fost greșit și că copilul nu este al lui Cenk.
Cemre și Seher îl întreabă pe Agah de ce a avut suspiciuni dar nu primesc răspuns.
Înainte de a pleca spre aeroport, Cenk i-a lăsat lui Cemre o scrisoare în care i-a spus tot adevărul. Cemre a găsit-o dar nu a apucat să o citească și până la urmă scrisoarea ajunge la Damla.

Seniz face un plan pentru a-și recâștiga autoritatea. Întâi îl scoate afară pe Agah sub pretext că este supărată pentru evenimentele din ultimele zile apoi îi trimite actele de divorț. Ea se așteaptă ca Agah să facă orice ca să nu o piardă dar el nu ii dă nici un răspuns vreme de câteva zile apoi o șochează când semnează actul de divorț.
Civan este supărat că mereu este exclus din problemele familiale și vrea să se întoarcă în satul natal. Damla s-a îndrăgostit de el și când Civan îi spune să îi dea un motiv ca să rămână, ea îl sărută.

Cemre află că Nedim a transformat suferința pe care i-a pricinuit-o ea într-o furie care l-a ambiționat să se facă sănătos și a făcut mari progrese. Ca să îl ajute în continuare, se decide să continue căsătoria cu Cenk.
Cenk a grăbit procedura pentru divorț și află chiar în tribunal că ea nu vrea să divorțeze dar nu îi spune și motivul.
Seher a urmărit-o pe Cemre până acolo și rămâne cu impresia că Cenk a deschis procesul de divorț dar fiica ei ar vrea să își salveze căsnicia. Îi spune lui Agah iar el crede că Cenk a făcut asta din cauza testului ADN. Ca să repare situația, Agah organizează imediat o petrecere de nuntă, ceea ce îl face pe Nedim să se străduiască și mai mult.
După doar 3 săptămâni de terapie, Nedim face progrese uimitoare și îi surprinde pe toți când apare pe picioarele lui, încrezător și elegant, la nunta lui Cemre.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.