Nemilosul Istanbul episodul 25 (rezumat)

6,311

Dimineața, Agah și restul familiei o găsesc pe Ceren în dormitorul lui Nedim și cred că au petrecut noaptea împreună. Acum Agah e sigur că Nedim divorțează doar ca să îi dea compania și apoi se vor recăsători. Îi spune că înțelegerea lor a picat și rupe actele lor de divorț.
Ceren nu i-a dat lui Nedim substanța pe care i-a dat-o Seniz, fiindcă bănuia că nu e somnifer ci otravă. Pe o parte Seniz se bucură că nu l-a ucis.
Nedim își dă seama că Ceren a fost ajutată de Seniz și o întreabă cum a putut să se alieze cu cea care i-a ucis copilul. Ceren îl imploră să o ajute să se răzbune și promite că nu îl mai trădează dar el nu o crede.

Cemre este foarte supărată că Nedim nu mai divorțează de Ceren. În urmă cu o seară Cenk i-a mărturisit că o iubește și apoi a plecat și a dormit în mașină iar acum merge la ea și încearcă să o convingă să nu divorțeze. Îi spune chiar că e dispus să rămână căsătorit cu ea ca să îl folosească cum vrea ea pentru Nedim dar Cemre nu poate să îi facă asta, știind că are sentimente pentru ea.
Între timp, Agah a găsit filmarea pe care a făcut-o Ceren în luna de miere și e șocat să afle că mariajul lor e fals și pe deasupra că s-au căsătorit pentru Nedim. Strânge toată familia în salon ca să le arate filmarea și le cere explicații lui Cenk și lui Cemre.
Cemre işi da seama că Ceren i-a filmat și îi cere socoteală iar atunci ea îi spune că Nedim a aflat de câteva zile și nu a făcut nimic. Chiar atunci apare și Nedim. Cemre e foarte supărată pe el și ca să îl rănească spune familiei că mariajul lor a fost fals dar dacă Cenk vrea, îl vor face real. Cenk îi pune verigheta înapoi pe deget.
Mai târziu Cemre încearcă să îi spună că nu vor avea o căsnicie reală dar Cenk e conștient că ea vrea doar să îl rănească pe Nedim și acceptă orice ca să nu divorțeze.

Ceren îl roagă din nou pe Nedim să o ajute să se răzbune pe Şeniz dar el refuză fiindcă e sigur că o interesează doar banii și că îl va trăda. Atunci Ceren îi spune că va încheia ea războiul și merge și o otrăvește pe Seniz.
Când Nedim află ce a făcut, o duce pe Şeniz la spital și o salvează. Acum află că Şeniz a obligat-o pe Ceren să se căsătorească cu el și că i-a făcut multe alte rele și o întreabă de ce nu i-a spus pentru că atunci ar fi înțeles-o. Ceren se miră iar el îi zice că nu are scuză pentru ce i-a făcut lui dar înțelege singurătatea și neputința ei. Pentru prima dată, vorbesc deschis și Ceren vrea să îi povestească necazurile dar când el pomenește de modul cum i-a schimbat Cemre viața, se răzgândește și îi zice doar că nu ar putea să o înțeleagă. Nedim acceptă să se ajute reciproc împotriva lui Şeniz iar Ceren e hotărâtă să nu îl trădeze. A doua zi însă Seniz o pune pe gânduri fiindcă îi spune că Nedim vrea să se răzbune și pe Cenk și dacă îl ajută, îl vor distruge și pe el.

Nedim îi spune lui Oya că a salvat-o pe Seniz deși toată viața a visat momentul când se va scăpa de ea apoi îi spune că ea și tatăl lui l-au trădat pe Agah. Oya înregistrează totul iar mai târziu Nedim o sună și o roagă ca la următoarea ședință să șteargă înregistrarea în fața lui fiindcă nu vrea să riște să se afle. Ceren il ascultă și vrea să obțină înregistrarea ca să afle ce ascunde.

Agah devine tot mai suspicios în privința accidentului lui Nedim după ce aude niște discuții între Cenk și Seniz. Ca să afle ce s-a întâmplat atunci, o sună pe Oya și îi spune că este de acord să facă o ședință de terapie cu familia pentru a reconstitui ziua accidentului. Când Seniz află despre asta, o amenință pe Oya cu niște informații despre trecutul ei. Oya o lasă să creadă că renunță la terapie ca să nu îi pună alte piedici.
Între timp, Cenk îi spune lui Cemre că simte că se apropie ziua când se va afla că el l-a împins pe Nedim pe fereastră și o roagă să fie alături de el. Cemre este de acord.

Seara, Oya merge la vila Karacay pentru ședința de terapie. Ceren reușește să îi ia dispozitivul de înregistrare din geantă dar Cemre o vede și i-l ia apoi o închide în cameră.
Cenk și Seniz sunt foarte tensionați dar speră că Nedim nu va fi de acord cu terapia. După cum se așteptau, Nedim refuză categoric să vorbească despre accident și vrea să plece însă Agah închide ușa și aruncă cheia. Doar ei patru și medicul sunt în cameră. Cenk începe să cedeze primul iar Seniz se străduiește să îl convingă să tacă. Când Oya le spune că acela care l-a împins pe Nedim pe fereastră să se așeze în scaunul lui cu rotile, Nedim îl ia pe Cenk și îl duce la scaun. Cemre işi da seama ce se petrece și deschide ușa cu cheia de rezervă. Când intră ea, Cenk recunoaște că el l-a împins pe Nedim pe fereastră. Agah e șocat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.