Nemilosul Istanbul episodul 30 (rezumat)

7,251

Cenk se îngrijorează pentru Cemre care a dispărut brusc de la petrecere fiindcă are telefonul închis și nu poate să o contacteze. După un timp, primește un mesaj de la ea în care îi zice că are nevoie să fie puțin singură și atunci Cenk se mai liniștește.
Cemre se mutase în casa servitorilor după ce au decis să divorțeze iar dimineața și Seher observă lipsa ei. Întâi ea și Cenk cred că a plecat într-o vacanță dar când află că toate lucrurile ei sunt acasă, își dau seama că s-a întâmplat ceva cu ea. Cenk pornește în căutarea ei și începe prin a se interesa dacă a fost la aeroport sau s-a cazat la vreun hotel apoi pornește spre locul unde a fost folosit ultima dată telefonul ei. Când găsește telefonul într-un loc pustiu, se întoarce la clădirea unde a avut loc petrecerea ca să verifice înregistrarea camerei de supraveghere și află că a fost răpită.

Seniz a aranjat să fie răpită și ucisă cu ajutorul lui Sahin, cel care a lucrat în trecut pentru Agah. Trei persoane au răpit-o și după ce și-au primit banii, două dintre ele au decis să nu împartă banii cu a treia, ci să îi ucidă pe amândoi și să fugă.
Tipul acela și Cemre scapă cu bine iar acum el vrea să ceară răscumpărare pentru ea. Îi cere numărul de telefon al soțului ei dar Cemre nu îl știe și îi dă numărul lui Nedim.
Nedim era la firmă și nu știa de dispariția ei. Imediat începe să strângă suma de bani cerută și nu spune nimănui pentru siguranța ei. Fiindcă este weekend nu reușește să scoată bani din cont iar Yusuf îl ajută ca să îi câștige încrederea.
Între timp, Cemre reușește să îl sune dar el și-a uitat telefonul în birou când a plecat să facă rost de bani și îi răspunde Ceren.
Ceren este îngrijorată pentru ea și chiar dacă au neînțelegerile lor, nu și-ar dori să i se întâmple ceva. Fiindcă nu reușește să îl găsească pe Nedim, îl sună pe Cenk și îi trimite adresa pe care i-a dat-o Cemre.
Cenk era pe punctul de a anunța poliția dar când află adresa, pornește singur după ea.
Nedim primește și el adresa de la răpitor și merge la el cu banii.

Între timp află și Agah ce se petrece și insistă ca Nedim și Cenk să nu se pună în primejdie ci să anunțe poliția. Nu poate să-i convingă și de îngrijorare, i se face rău de la inimă. Când își revine, pleacă și el după ei. Seniz află că planul ei a dat greș și merge să o găsească pe Cemre înaintea tuturor.
Cenk și Nedim se întâlnesc pe drum și după câteva contraziceri, se înțeleg să meargă să o salveze împreună.
Se întâlnesc cu tipul care îi așteaptă înarmat și îi dau banii, se luptă cu el și reușesc să îi ia arma. Tipul îl lovește pe Nedim în cap cu o piatră și îl rănește grav. Cenk nu vrea să îl lase singur dar Nedim insistă să o salveze pe Cemre.
Cenk merge după ea dar când ajunge în depozitul unde se află, tipul îi închide pe amândoi într-o cameră frigorifică.
Civan și Damla au pornit și ei după Cemre și din cauza vitezei și a neatenției, fac accident.

Apare un nou personaj, Basak, fiica lui Nurten, care în episoadele următoare are un rol cheie și aduce o surpriză neașteptată în vila Karaçay.
Başak a crescut alături de copiii lui Agah iar el i-a plătit studiile și a ajutat-o mult financiar. Acum Nurten insistă să se întoarcă dar ea nu vrea să lucreze ca servitoare. Înainte de întreaga acțiune legată de Cemre, Nurten i-a povestit lui Nedim despre ea, că s-a îndrăgostit de un ticălos și de atunci a rupt legătura cu ea, iar mai târziu a rămas însărcinată și după ce a născut, el a părăsit-o. Nurten încă nu și-a văzut nepotul și insistă să se întoarcă la vilă ca să o ajute dar Basak nu vrea și este foarte deprimată și vorbește despre sinucidere. Nedim s-a oferit să o ajute și a rugat-o pe Oya să o sune pe Başak și să vorbească cu ea, sperând că fiind psiholog, o va putea ajuta.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.