Nemilosul Istanbul episodul 5 (rezumat)

4,207

Agah o concediază pe Cemre când ea o acuză pe Şeniz că i-a făcut rău intenționat lui Nedim.
Ceren vrea să îi spună lui Cenk că este însărcinată dar bunica ei o învață să mai aștepte câteva zile.
Toți de la conac află pe rând că Cenk și Cemre s-au sărutat. În cele din urmă, Cenk lămurește situația fiindcă nu vrea ca Cemre să aibă probleme cu familia. Doar Ceren e singura care nu știe adevărul și crede că sora ei îi va încurca planurile.

Cenk o sfătuiește pe Cemre să nu se pună cu Şeniz dar fiindcă ea e hotărâtă să afle ce ascund ei doi, o învață să își ceară scuze de la Seniz ca să își primească postul înapoi și să își continue de acolo, lupta împotriva lor.
Nedim îi vede pe fereastră povestind în curte și instigat de Ceren, coboară la ei și îl lovește pe Cenk cu furie. Cenk se lasă bătut, ceea ce o face pe Cemre să se întrebe și mai mult ce ascunde.
Când Agah îl întreabă pe Nedim de ce l-a bătut pe Cenk, află că a făcut-o din gelozie.
Cenk pleacă de acasă și nu se mai întoarce timp de o săptămână. Zilnic apare în tabloidele de scandal iar până la urmă Agah îi închide toate conturile și îl forțează să lucreze sperând că așa îl va face mai responsabil.

Şeniz îi schimbă medicamentele lui Nedim. Treptat, starea lui se înrăutățește iar după o săptămână își pierde orice reacție. Cemre este devastată.
Fiindcă medicul le spune că problema lui e de natură psihologică, Agah se decide să nu mai amâne căsătoria și o întreabă pe Seher dacă i-o dă pe fiica ei de noră pentru nepotul lui.
Damla este deranjată când vede că Civan are multe admiratoare printre prietenele ei.
Ceren scapă din greșeală ecografia în fața lui Şeniz.
Cenk îşi dă seama că Seniz l-a îmbolnăvit pe Nedim. Pe de o parte îi spune să se oprească și să îl lase în pace dar pe de altă parte nici el nu vrea ca Nedim să se însănătoșească și să spună că el l-a aruncat pe fereastră. Seniz îi spune că chinul lor și al lui Nedim nu se va opri până când unul dintre ei va muri și că sunt nevoiți să trăiască cu asta. Cenk nu mai suportă situația și merge să îl împuște pe Nedim.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.