Nemilosul Istanbul episodul 6 (rezumat)

6,210

Cenk îi spune lui Nedim că Şeniz a avut dreptate și că nu se va termina până când unul dintre ei va muri. Întâi îndreaptă arma spre Nedim, apoi vrea să se împuște pe el. Cemre tocmai intrase în cameră, l-a auzit și încearcă panicată să îl oprească. Cenk pleacă de acasă dar ea merge după el și îl presează până când îi spune că el l-a aruncat pe Nedim de pe fereastră. Cemre e șocată dar nu îi face reproșuri cum se aștepta el ci îl compătimește.

Agah o întreabă pe Seher dacă i-o dă pe Cemre de noră pentru Nedim. O duce să îl vadă pe Nedim și îi spune că ea este singura care îl face fericit dar Seher îi spune că Cemre sigur nu ar accepta și că nu poate să cumpere dragostea cu bani sau cu milă.
Şeniz află că Ceren este însărcinată și îi spune că vrea să facă un test de paternitate ca să se asigure că Cenk este tatăl copilului. Ceren nu vrea să mai aștepte și merge să îi spună lui Agah însă el chiar atunci văzuse pe înregistrarea camerei de supraveghere ce a făcut Cenk și îl reneagă. Seniz îl părăsește încercând să îl facă să se răzgândească.
Ceren e disperată fiindcă acum Cenk e falit.

A doua zi, Agah își cere scuze de la Seniz și de la Cenk. Seniz acceptă să se întoarcă acasă cu condiția să o lase pe ea să se ocupe de tratamentul lui Nedim și să renunțe la camera de supraveghere.
Când se întoarce acasă, Seniz o duce pe Ceren să facă testul de paternitate și îi promite că dacă copilul e nepotul ei, ea îi va fi alături. Când primește rezultatul, o duce la un hotel sub pretext că trebuie să repete testul dar în loc să ia proba pentru analize, medicul îi administrează un sedativ și o adoarme.
Cemre se întâlnește cu Cenk la un hotel ca să discute despre accidentul lui Nedim.
Agah si Seher i-au surprins de multe ori împreună în ultimele zile și bănuind că este ceva între ei, amândoi îi urmăresc până la hotel.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.