Nemilosul Istanbul episodul 1 (rezumat)

5,063

Agah Karacay este un om de afaceri de succes care trăiește în Istanbul într-un conac mare împreună cu soția sa ambițioasă și intrigantă Seniz, fiul iresponsabil Cenk, fiica sa Damla și nepotul său cu dizabilități Nedim.
Seher Yılmaz are o viață modestă într-un oraș mic, Antakya dar este o femeie mândră, conservatoare și inteligentă care face tot posibilul pentru a-și menține familia unită după ce și-a pierdut soțul. Seher locuiește împreună cu soacra sa Neriman și cei trei copii: Cemre, o tânără responsabilă care lucrează ca asistentă medicală, Ceren – o fată ambițioasă care nu se abține de la nimic pentru atingerea scopurilor sale și Civan, un tânăr neliniștit care face tot posibilul pentru a-și proteja familia.

Agah se învinovățește pentru accidentul pe care l-a avut nepotul său, Nedim și care l-a lăsat într-un scaun cu rotile și de atunci îi acordă întreaga lui atenție și grijă.
Seniz, soția lui, îi administrează lui Nedim medicamente care împiedică însănătoșirea lui ca să nu poată dezvălui familiei secretele ei. Toate asistentele care au avut grijă de el în ultimii ani au fost plătite de ea să mintă că Nedim le-a atacat, încercând astfel să îl convingă pe Agah să îl interneze într-o clinică din Anglia. Agah a acoperit incidentele de fiecare dată dar în cele din urmă instalează o cameră de supraveghere în camera lui și află că asistentele au mințit.

După ce află că suferă de o boală de inimă, Agah se decide să îi găsească o soție nepotului său și să îi asigure viitorul, fiindcă știe că soția și copiii lui îl vor părăsi dacă s-ar întâmpla ceva cu el.
Ii cere servitoarei sale Nurten să găsească o tânără cinstită din orașul său natal Antakya, care ar accepta să se căsătorească cu el pentru bani.
Pentru a avea o viață bogată, Neriman face o înțelegere cu Agah prin Nurten, să o căsătorească pe nepoata ei Ceren cu Nedim. Pe Ceren o minte că soțul ei va fi Cenk, chipeșul moștenitor al familiei Karacay iar lui Seher îi spune că vor merge în Istanbul să lucreze ca servitoare în vila Karacay și să își construiască o viață mai bună însă Seher refuză.

Ceren este logodită cu un băiat din cartier și o determină pe viitoarea soacră să rupă logodna din motive de onoare. Văzând că nici așa nu o convinge pe Seher să plece din oraș, recurge la alt plan. De data aceasta se folosește de Cemre, sora ei care visează să devină cântăreață și într-o zi are ocazia să cânte într-un bar în locul cântăreței care s-a îmbolnăvit. Ceren îl pune pe un prieten să o înregistreze pe Cemre cântând și să îi trimită clipul fratelui lor. Civan și Seher merg după Cemre la bar, foarte supărați și dezamăgiți că i-a făcut de rușine. Cemre işi da seama că sora ei i-a făcut asta și se bate cu ea. Fără să realizeze ele, o lumânare cade jos și izbucnește un incendiu. După ce își pierd casa, Seher e nevoită să accepte să plece în Istanbul.
Când ajung acolo, Agah îi ordonă lui Nurten să îi ducă în casa servitorilor, fără să știe familia lui, până când vor face nunta.
În timp ce Ceren nu înțelege de ce este întâmpinată ca o servitoare și nu ca o viitoare noră, Nurten îi cere lui Agah un avans dar îi ascunde că Seher nu știe de înțelegerea lor. La prima vedere Agah nu o place deloc pe Ceren fiindcă își dă seama că nu are un caracter onorabil dar în schimb Cemre îi lasă o primă impresie bună.

Între timp, Seniz îi administrează o doză mai mare de sedative lui Nedim ca să nu îi facă probleme fiindcă următoarea zi se va întoarce acasă fiul ei Cenk, care a locuit în America în ultimii 5 ani din cauza neînțelegerilor dintre el și Agah.
Când Agah observă că Nedim se simte rău din nou, o cheamă pe Cemre să îl consulte, după ce a aflat că e asistentă medicală. Cemre înțelege imediat că Nedim a fost sedat iar Agah cheamă o echipă de la spital să îi facă analize.
Cenk se întoarce mai repede și este implicat într-un scandal și arestat. Agah il lasă pe Nedim în grija lui Cemre și merge după Cenk. Cemre o surprinde pe Seniz când îi vorbește aspru lui Nedim și intervine imediat. Îi dă de înțeles că nu o intimidează iar când rămâne singură cu Nedim îl întreabă dacă el se teme de ea. Nedim reușește să îi facă un semn aprobator.

Cemre intră din greșeală în camera lui Cenk iar când el ajunge acasă și o găsește acolo, o sărută crezând  că ea e surpriza de care îi spunea Seniz că i-a pregătit-o.
Damla, fiica lui Agah, află că fostul ei iubit este la un bar cu o femeie și pornește furioasă acolo. Crezând că Civan este noul lor șofer, insistă să o ducă el. Când ajunge la bar, face scandal iar Civan e nevoit să îl lovească pe fostul ei iubit ca să o protejeze. Damla distruge apoi mașina tipului.
La finalul episodului, Seher o surprinde pe Neriman numărând banii pe care i-a primit de la Agah. O constrânge să îi spună cum i-a obținut și află că în schimb i-o vor da pe fiica ei de noră.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.