Aripi frante episodul 51 (rezumat)

12,339

Muzaffer le spune lui Nefise si copiiilor ei ca fiul lui traieste si ca isi doreste ca ei sa isi rezolve neintelegerile si sa locuiasca toti impreuna. Nefise ii convinge pe Zeynep si pe Emre sa se intoarca la vila si in acelasi timp asteapta ingrijorata momentul cand Muzaffer va afla ca Emre e fiul lui.
Muzaffer il suna pe prietenul lui Salih si ii spune ca vrea sa il vada pe fiul lui. Desigur, tipul ii cere o suma de bani.

Emre afla de chestiunea cu Ahmet si impreuna cu Suat merge la el si il ameninta.
Ahmet a inceput sa creada ca Zeynep il iubeste si s-a hotarat sa recunoasca cine este. Acum Emre ii strica planul lui Zeynep pentru ca ii spune lui Ahmet ca ea se preface ca il iubeste ca sa o saveze pe Cemre de el.
Ahmet se infurie si o cheama pe Zeynep la el si recunoaste ca si-a schimbat identitatea cu scopul de a se razbuna pe ea dar ii spune ca pentru ca si-a batut joc de sentimentele lui si i-a dat din nou sperante, el o va pedepsi casatorindu-se cu Cemre.
Zeynep il inregistreaza pentru a-i arata lui Cemre cine este el.

Mine continua sa faca planuri cu mama ei prin care incearca sa obtina atentia lui Onur.
La finalul episodului, Muzaffer pleaca in graba de acasa cu Nefise iar pe drum ii spune ca merg sa il intalneasca pe fiul lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.