Biografia actorului Fatih Al (Muzaffer din serialul “Aripi frânte”)

936

Este un actor turc, născut la data de 12 septembrie 1976 în Ankara, Turcia.
A absolvit două facultăți : Facultatea de Litere și Istorie și Facultatea de Teatru la Universitatea din Ankara.
În perioada 2003-2009, actorul a făcut parte din colectivul Teatrului Oteki din Ankara.
Și-a făcut debutul în televiziune în anul 2005 interpretând personajul Hasan Ali în serialul Sihirli Annem.
Datorită talentului său actoricesc, a jucat în multe alte seriale și filme artistice de succes.

In 2014 a primit premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Internațional de Film de la Ankara.

În România, actorul este cunoscut din serialele TV Suleyman magnificul ( Matrakci Nasuf) și “Aripi frânte” ( Muzaffer) care în prezent este difuzat pe canalul de televiziune Kanal D de luni până miercuri de la ora 20.

Filmografie:
Sihirli Annem, 2005-2006
Hazan Mevsimi – Bir Panayır Hikâyesi, 2007
Rüzgarlı Bahçe, 2005
Muhteşem Yüzyıl, 2011 (Matrakçı Nasuh)
Bizim Büyük Çaresizliğimiz, 2011
Evdeki Yabancılar, 2013
Daire, 2014
Uzaklarda Arama, 2015
Not Defteri, 2014
Karadayı, 2014
Kanatsız Kuşlar, 2017
Beceriksiz Katil, 2017
Sonsuz Aşk, 2017
Sofra Sırları, 2018
Atiye, 2019-2020
Aşk 101, 2021
Kahraman Babam, 2021
Menajerimi Ara, 2021
Adı Sevgi, 2022

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.