Biografia actorului Hilmi Cem Intepe (Kelebek – serialul Valurile vietii)

0 1,392

Hilmi Cem Intepe este actor și dansator de origine turcă. S-a născut în 19 mai 1992 în Mugla, Turcia și a locuit în Bordum până la vârsta de 18 ani. Părinții lui sunt profesori.

A absolvit Universitatea Mugla, Departamentul Sport și Educație fizică.
De la vârsta de 14 ani a învățat singur să danseze iar la 17 ani a participat la competiții de dans latino și a fost campionul Turciei la salsa de mai multe ori.

A apărut pe micile ecrane pentru prima dată ca dansator în competiția “Turcii au talent” (Yetenek Sizsiniz Türkiye).
În 2013 a participat la competiția Survivor și a obținut primul loc. În același an a debutat ca actor cu rolul Yavuz în serialul Suleyman magnificul.
În 2015 și în 2018 a participat din nou la Survivor.

Are 1,78 m înălțime și este zodia taur.

Muzica preferată: jazz

Mâncarea preferată: ravioli

Își dorește să regizeze și să joace în filme de acțiune.

După absolvirea facultății, a deschis o școală de sport și dans împreună cu prietenii săi.

Filmografie:
2013 – Muhteşem yüzyıl
2013 – Çalıkuşu
2014 – Stajyer Mafya
2016 – Bodrum Masali
2016 – Çılgın Dersane 4: Ada
2018 – Hürkuş: Göklerdeki Kahraman
2019 – Tek Yürek


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.