Biografia actriței Ahsen Eroglu (Dicle – Agenția de talente și sentimente)

0 1,722

Este o actriță turcă, născută pe data de 27 octombrie 1994 înTurcia.
A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport la Universitatea Ege, după care a urmat cursuri de actorie.

Și-a început cariera profesională jucând în reclame ale brandurilor Yedigun și Tadim.
Primul său rol a fost în seria de televiziune Bir Modern Habil Kabil Hikayesi.

În 2016 joacă în serialul istoric Kosem în care dă viață personajului Meleki Hatun.
Urmează apoi drama Anne (2016-2017) în care interpretează personajul Duru.

În 2017 interpretează rolul Yaz în serialul de succes Istanbullu Gelin, fiica lui Faruk și Sureyya.
În 2019 joacă în seria de televiziune Între tine și rău (Kumru) alături de actori cunoscuți precum Barıș Arduc, Burcu Biricik, Onur Saylak.

In 2020-2021 interpretează rolul principal în serialul “Agenția de talente și sentimente” și câștigă premiul pentru cea mai bună actriță.

Ahsen Eroğlu ascultă muzică și citește ori de câte ori are ocazia. Frumoasa actriță care iubește cărțile, adoră să citească și reviste de artă. Replica ei preferată dintr-un film este: “Cărțile nu te vor dezamăgi niciodată!”.
Este interesată și de fotografie însă cel mai mare hobby al ei este pictura.

Filmografie :
2020–2021 – Menajerimi Ara (Dicle)
2020 – Sardunya 
2019 – Kuzgun (Kumru)
2018 – İstanbullu Gelin (Yaz)
2017 – Kızlarım İçin (Suna)
2016-2017 – Anne (Duru)
2016 – Muhteşem Yüzyıl Kösem (Meleki)
2015 – Bir Modern Habil Kabil Hikayesi

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.