Biografie Birand Tunca

1,800

Birand Tunca s-a născut pe data de 5 octombrie 1990 în Istanbul, Turcia. A studiat actoria la Centrul de arte Mujdat Gezen și a debutat în anul 2014 cu rolul Bison in serialul Dirilis Ertugrul.

Pentru diferite roluri a învățat să danseze R&B și dans modern și a luat lecții de scrimă și echitație.

Cărțile lui preferate sunt Şeker Portakalı de Jose Mauro De Vasconcelos și Küçük Prens de Antoine de Saint-Exupéry. Le citește în fiecare an. Genul său literar preferat este filozofia.

Hobby-uri: înot, fitness, body building, fotbal, tenis, călătoriile, motociclism, muzica jazz, blues, gătitul.

În ceea ce privește viața privată, ei bine… este privată. Chipeșul actor preferă să își țină iubitele departe de ochii publicului.

Filmografie
2018 – Erkenci Kuş (Emre Divit)
2017 – Mehmetçik Kut’ül Amare (Wilson)
2017 – Aşk Laftan Anlamaz (Emre)
2016 – Babam ve Ailesi
2015 – Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu
2014 – Dirilis Ertugrul

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.