Biografie Cagla Ozavci (Nazar – Lacrimi la Marea Neagra)

1,792

Actrița turcă Cagla Ozavci s-a născut pe data de 18 martie 1991 în Izmir, Turcia.
A absolvit Facultatea de Teatru în cadrul Universității Süleyman Demirel și a debutat în serialul Diger Yarım în anul 2014.

Înainte de a juca în serialul Lacrimi la Marea Neagră a făcut parte din distribuția serialelor O Hayat Benim, Aci Aşk și Kalbimdeki Deniz.

Tânăra actriță a apărut de asemenea în multe reclame publicitare și a jucat în producția de teatru Ucuz Heyecanlar și în scurtmetrajele Kuyu și Musluk.

Filmografie
2018 – Sen Anlat Karadeniz (Nazar)
2017 – Kalbimdeki Deniz
2016 – Acı Aşk (Deniz)
2015 – O Hayat Benim
2014 – Diger Yarım

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.