Cine este Caglar Ertugrul, actorul care joaca rolul lui Kerem in Casatorie cu bucluc

0 7,678

Caglar Ertugrul este actor și inginer mecanic. S-a născut în 5 noiembrie 1987 în Karşıyaka, Izmir. Tatăl său e inginer geolog iar mama sa e medic dentist; are o soră mai mare.
A absolvit Liceul Bornova și Universitatea Koç, Departamentul Inginerie mecanică.

În anii studenției a fost membru al clubului de teatru și a jucat în piese precum: “Romeolar ve Julietler”, “Yobaz” și “Kaos Teorileri”. Mai târziu a studiat actoria la Akademi 35 Buçuk, la 3 M.O.T.A și la West Hollywood The Lee Strasberg Institute în SUA.

Ertugrul a debutat ca actor profesionist în piese de teatru și în reclame publicitare. În anul 2012 a jucat rolul principal în filmul de acțiune Dağ regizat de Alper Çağlar. Patru ani mai târziu și-a reluat rolul în partea a doua a filmului. Dağ 2 a fost unul dintre cele mai vizionate filme ale anului 2016 fiind apreciat la nivel global. Chipeșul actor este celebru pentru acest film și serialele Fiicele doamnei Fazilet și Căsătorie cu bucluc (Afili ask).

Caglar vorbește fluent limba engleză.
Este foarte activ pe mediile de socializare și are un canal de Youtube unde obișnuia să posteze videoclipuri amuzante.
În timpul liber îi place să asculte muzică, să vizioneze filme și să gătească iar sporturile lui preferate sunt baschetul, tenis, volei, fotbal, snowboarding și wind-surfing.

Iubita sa este modelul Kayla Manukyan.

Filmografie
2021 – Teskilat
2019 – Kizim gibi kokuyorsun
2019 – 2020 – Afili Aşk (Kerem Yiğiter)
2018 – Yanımda Kal (Emir)
2018 – Ailecek Şaşkınız (Doktor Onay)
2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Yiğit)
2016 – Dağ 2 (Oğuz)
2016 – Biz Size Döneriz (Akın)
2014 – Beyaz Karanfil (Başar)
2014 – Kurt Seyit ve Şura (Yusuf)
2014 – Boynu Bükükler (Kaptan)
2014 – Bana Masal Anlatma (Erdil)
2012 – Dağ (Oğuz)
2012 – 2014 – Benim İçin Üzülme (Sinan)

Premii
2018 – Turkey Youth Awards, Cel mai bun actor pentru rolul din Fiicele doamnei Fazilet
2018 – Festivalul internațional de film din Europa de Est, Cel mai bun actor pentru rolul din Kizim gibi kokuyorsun
2019 – Pantene Altin Kelebek, Cel mai bun actor pentru rolul din Afili Ask
2019 – Turkey Youth Awards, Cel mai bun actor pentru rolul din Yanimda kal
2020 – Festivalul internațional de film din Europa de Nord, Cel mai bun actor pentru rolul din Kizim gibi kokuyorsun
2020 – Turkey Youth Awards, Cel mai bun actor pentru rolul din Afili Ask

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.