Biografie Cihan Ercan (Zebercet – Vis de iubire)

0 1,404

Cihan Mehmet Ercan este actor, redactor și sportiv turc. S-a născut pe data de 25 mai 1984 în Ankara, Turcia.
A absolvit Facultatea de Limbi, Istorie și Geografie în cadrul Universității din Ankara.
Timp de 7 ani a fost jucător profesionist de handbal și scrimă dar a renunțat la sport când a devenit interesat de actorie.

Și-a început cariera cu roluri secundare în diverse filme și seriale TV și a devenit cunoscut pentru rolul jucat în serialul de succes “Leyla ile Mecnun” în anul 2012.
Este cunoscut publicului român din serialul “Camera 309” în care a jucat rolul lui Erol și care i-a adus o mulțime de fani din întreaga lume.

Filmografie
2006 – “Ah Şu Çocuklar”
2007 – “Suç Dosyası”
2009 – “Komşu Köyün Delisi”
2011 – “Bir Ömür Yetmez”
2012 – “Leyla İle Mecnun” – Hidayet
2013 – “Erkek Tarafı Testosteron”
2013 – “Ben de Özledim”
2014 – “Deliha” – Cemal
2014 – “Bana Masal Anlatma” – Kubilay
2015 – “Kara Bela” – Efkan
2016 – “Kaçma Birader” – Halil
2016 – “No.309” – Erol Sarıhan
2018 – “Erkenci Kuş” – Muzaffer Kaya (Zebercet)
2020 – Aşk Çağırırsan Gelir

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.