Cine este actorul Idris Nebi Taskan (Ruzgar – Jocurile sorții)

4,243

Idris Nebi Taşkan este actor, model și jucător profesionist de baschet. S-a născut pe 18 august 1997 în Istanbul Turcia. Are o soră geamănă. Părinții lui s-au despărțit când avea 11 ani apoi mama lui s-a recăsătorit cu antrenorul său de baschet și s-a mutat în alt oraș. Idris a rămas în Istanbul și a locuit singur în internatul clubului de sport de la vârsta de 15 ani.

În adolescență a jucat baschet profesionist la Clubul de Sport Demir İnşaat Büyükçekmece dar ulterior s-a decis să își urmeze visul de a fi actor iar baschetul a rămas doar un hobby.

A debutat ca dublură în diferite producții și cu mici roluri în serialele Muhteşem yüzyıl (Suleyman Magnificul) și Poyraz Karayel. În 2016 a primit un rol principal în serialul Arkadaşlar İyidir și mai târziu s-a făcut remarcat în serialele Fazilet Hanim ve Kizlari (Fiicele doamnei Fazilet) și Zalim İstanbul (Nemilosul Istanbul) și în filmul Ozgur Dunya.

In vara anului 2021 a jucat rolul lui Ruzgar în serialul Baht oyunu (Jocurile sorții).

In prezent face parte din distribuția serialului de acțiune Al Sancak.

Cel mai mare hobby al lui este sportul. În timpul liber face fitness și se întâlnește cu prietenii pentru un meci de baschet. Îi place să se plimbe pe coasta mării și să viziteze locuri cu o atmosferă liniștită. Filmul lui preferat este “Can dostum”.

Filmografie
2023 – Al Sancak (Aras)
2022 – Gizli Sakli (Tufan)
2021 – Baht oyunu (Ruzgar)
2019 – Zalim İstanbul (Civan)
2019 – Özgür Dünya
2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Yasin)
2016 – Arkadaşlar İyidir (Eren)
2015-2016 – Poyraz Karayel
2014 – Muhteşem Yüzyıl

Chipeșul actor este într-o relație cu actrița Buse Meral.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.