Biografie Kerem Firtina

1,591

Este actor de origine turcă; s-a născut în 23 septembrie 1981 în Üsküdar Çiçekçi.
De la vârsta de 13 ani a făcut parte dintr-un grup de actori amatori de teatru. Când era în liceu își dorea să devină prim ministru și a renunțat pentru o perioadă la teatru pentru a se pregăti de examenul de admitere la facultate. Și-a continuat studiile la Facultatea de Științe politice, Departamentul Administrație publică în cadrul Universității din Istanbul și în același timp studia și actoria la atelierul Şahika Tekant.

A debutat în anul 2000 cu un rol secundar în filmul Martılar ve İstanbul și a lucrat ca asistent scenarist la același film.
A devenit cunoscut pentru rolul din serialul Kurtlar Vadisi in care a jucat timp de 5 ani.

Pe lângă actorie, Kerem Firtina este și prezentator radio, director de casting, scenarist și scriitor. A publicat o carte intitulată En Yakın Arkadaşım Bir Deli (Cel mai bun prieten al meu este un nebun) în anul 2017 și a avut mare succes. La începutul anului 2019 a publicat partea a doua a cărții, En Yakın Arkadaşım Daha Deli Daha Öfkeli. A început deja să lucreze la partea a treia și vrea să adapteze povestea pentru o piesă de teatru.

Filmografie
Son Çıkış (2018)
Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? (2018)
Kiralık Aşk (2015-2016)
Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi (2014)
Karadayı (2013-2014)
Aşk ağlatır (2013)
Fatmagül’ün suçu ne? (2011)
Bu Kalp Seni Unutur mu? (2009)
Konak (2009)
Esrarlı Gözler (2008)
Kurtlar Vadisi Pusu (2007-2008)
Kurtlar Vadisi (2003-2005)
Oda (2006)
Üvey Baba (2000)
Martılar ve İstanbul (2000)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.