Biografie Osman Akca (Serdar – serialul Pretul dragostei)

0 1,071

Actorul Osman Akca s-a născut în data de 7 septembrie, 1977 în Ordu, Turcia.
A studiat actoria la Universitatea Dokuz Eylül. După absolvire, în anul 2006 a debutat cu filmul Hatırla Sevgili.

În perioada 2006-2011 a jucat în piesele de teatru  “Hırçın Kız” și “Macbeth”.

În anul 2008 a jucat rolul personajului Ali în filmul Dilber’in Sekiz Günü alături de Nesrin Cavadzade și Fırat Tanış. Apoi a urmat serialul polițist Gece Gündüz.

De-a lungul carierei sale a jucat alături de actori renumiți precum: Hazal Kaya, Caner Cindoruk, Sarp Levendoğlu, Kaan Urgancioglu, Elcin Sangu și Barış Arduc.

Filmografie
2018 – Eski Köye Yeni Adet
2015 -2017 – Kiralık Aşk
2016 – Seddülbahir 32 Saat
2015 – Kaygan Zemin
2013 – Meddah
2013- A.Ş.K
2013 – Dila Hanım
2011- Firar
2012 – Hayat Devam Ediyor
2008 – Gece Gündüz
2008 – Dilber’in Sekiz Günü
2006 – Hatırla Sevgili

Este căsătorit cu actrița Sema Şahingöz din anul 2016. Sema Şahingöz joacă în serialul Lacrimi la Marea Neagră, în rolul personajului Funda, avocata lui Vedat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.