Biografie Ozge Gurel (Ezgi – Dl Greșeală)

0 818

Actrița Ozge Gurel s-a născut pe 5 februarie 1987 în Istanbul. Părinții ei sunt de origine circaziană și greacă. Are două surori.
A studiat la Universitatea Beykent, Facultatea de Afaceri Internaționale.
În anii studenției a urmat cursuri de actorie și cinematografie.

Și-a început cariera de actriță în anul 2010 cu un rol principal în serialul Kizim Nerede.
A avut roluri secundare în cateva seriale printre care Yaman și Suleyman magnificul iar în 2014 a devenit foarte cunoscută pentru comedia romantică Kiraz Mevsimi (Sezonul cireșelor) în care a avut rolul principal alături de Serkan Cayoglu.
Pe lângă faimă, acest rol i-a adus și premii la categoria cea mai bună actriță.

Următorul mare succes al actriței a fost serialul Dolunay (Luna plină) care i-a adus o mare popularitate și în țările occidentale. L-a avut ca partener pe Can Yaman iar în 2020 au jucat din nou împreună în serialul Bay Yanlis (Dl. Greșeală).

A apărut pe coperta revistelor celebre și în reclame pentru branduri precum: Pepsi (alături de Burak Özçivit), Ford, Milka, Doritos, Bellona, etc.

Ozge este, de asemenea, cântăreață. De-a lungul anilor a înregistrat mai multe cantece iar unele dintre ele pot fi auzite în serialele Kiraz Mevsimi și Yıldızlar Şahidim. Videoclipul single-ului Affet din 2016 are millioane de vizualizări pe Youtube.

Este logodită cu actorul Serkan Cayoglu cu care este într-o relație din anul 2014.

Filmografie
Seriale
2010–2011 – Kızım Nerede?
2011 – Ve İnsan Aldandı
2012 – Huzur Sokağı
2014 – Muhteşem Yüzyıl
2014 – Medcezir
2014–2015 – Kiraz Mevsimi
2017 – Yıldızlar Şahidim
2017 – Dolunay
2018 – Börü
2018–2019 – Muhteşem İkili
2020 – Bay Yanlış

Filme
2014 – Bizum Hoca
2017 – Organik Aşk Hikayeleri
2017 – İlk Öpücük
2018 – Börü
2019 – Annem
2020 – Kar Kırmızı

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.