Biografie Tugce Kumral

1,479

S-a născut pe 19 martie 1983 în Izmir, Turcia.
A absolvit Universitatea Dokuz Eylül Departamentul de Teatru însă a fost interesată de actorie și modeling încă din copilărie. A debutat în anul 2003 în filmul Gönül Çelen.

Actrița Tugce Kumral este cunoscută publicului român din serialele Prizoniera dragostei (Asla vazgeçmem), În ritmul vieții (Kalp Atış) și Vis de iubire (Erkenci Kus).

Cartea favorită: Düğümlere Üfleyen Kadınlar (Ece Temelkuran)
Scriitoarea favorită: Sevgi Soysal
Regizor favorit: Ingmar Bergman
Filmul favorit: ‘Hayat Güzeldir’
Actrița favorită: Juliette Binoche
Motto-ul ei: ‘Adevărata perfecțiune constă în sinele imperfect. Iubește-te!’

Filmografie
2018 – Erkenci Kuş (Deren)
2017 – Kalp Atışı (Nazli)
2017 – Evlat Kokusu (Seher)
2015 – Asla Vazgeçmem (Elmas)
2014 – Yasak (Ruşen)
2014 – Aşkın Kanunu (Nalan)
2013 – Sürgün
2013 – Meddah (Suna)
2013 – Eski Hikaye (Zeynep)
2013 – En Uzun Yüzyıl
2011 – Herşeye Rağmen (Zeliha)
2009 – Bu Kalp Seni Unutur mu? (Elif)
2003 – Gönül Çelen

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.