Biografie Ufuk Bayraktar

1,126

Ufuk Bayraktar este actor turc cunoscut pentru producțiile Vatanim sensin, Dag, Ezel, Kader și Sevda Kuşun Kanadında.
S-a născut pe data de 12 septembrie 1981 în Istanbul. După absolvirea liceului a început să lucreze în cafeneaua tatălui său în Cihangir Firuzaga unde a fost descoperit de regizorul Zeki Demirkubuz care i-a propus să joace în filmul Bekleme Odası (2003).

În anul 2006 a jucat în drama Kader împreună cu Vildan Atasever, Engin Akyürek, Müge Ulusoy și Ozan Bilen. Pentru acest rol a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în cadrul Festivalului de film din Istanbul.

Bayraktar s-a făcut remarcat nu numai ca actor dar și ca regizor și scenarist. In anul 2015 a scris și a regizat filmul Kumes care i-a adus premiul pentru cel mai bun film la categoria ‘alegerea publicului’ în cadrul Festivalului de Film Altin Portakal și nominalizări la categoriile: cel mai bun scenariu, cel mai bun regizor și cel mai bun film al anului.

Carismaticul actor este căsătorit cu Merve Bayraktar; împreună au doi copii.

Filmografie
2017 – Geçmişteki Sır
2017 – Beginner
2016 – Vatanım Sensin (Dağıstanlı)
2016 – Sevda Kuşun Kanadında (Ömer)
2016 – Dağ 2 (Uzman Çavuş Bekir Özbey)
2015 – Milat (Hamza Ustaoğlu (Mit Elemanı)
2014 – Kümes (Süleyman)
2014 – Miraç
2012 – Çanakkale 1915 (Seyit Onbaşı)
2012 – Dağ (Bekir)
2012 – Bu Son Olsun (Ertuğrul)
2011 – Toprağın Çocukları (Cevher)
2010 – Memleket Meselesi (Polis)
2010 – Ayrılık (Kemal) 
2009 – Yeni Baştan
2009 – 2010 – Ezel (Ramiz)
2008 – Sıcak
2008 – Girdap (Konuşmacı)
2008 – Ali’nin Sekiz Günü (Kemal)
2007 – Yumurta (Haluk)
2007 – Kartallar Yüksek Uçar (Hasan)
2006 – İklimler (Taksici)
2006 – Kader (Bekir)
2005 – Fareler
2003 – Bekleme Odası (Ferit)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.