Biografie Utku Ates (Yigit – Vis de iubire)

0 1,073

Actorul Utku Ateş s-a născut în Istanbul, Turcia pe data de 19 aprilie 1990.
A absolvit Universitatea Bahçeşehir, Departamentul Cinema și Radio iar ulterior a luat lecții de actorie la Atelierul de Actorie Akademi 35,5 Temel.

Primul său rol a fost în serialul de epocă “În dragoste și în război” (Kurt Seyit ve Sura, 2014).
S-a făcut remarcat publicului din Turcia în serialul Cilek Kokusu (2015) ȋn care a jucat alături de Demet Ozdemir și Yusuf Cim.
Ȋn 2018 a jucat în serialele de comedie Jet Sosyete și Ege’nin Hamsisi iar în 2019 s-a alăturat distribuției serialului Vis de iubire (Erkenci Kus) și a apărut în câteva episoade ale serialului “Între tine și rău” (Kuzgun).

A jucat de asemenea în reclame ale unor companii precum Halley, Flo, Algida, Ruffles, Knorr, Turkcell, Pașabahçe, Anadolu Hayat și Beko.
Pe lângă actorie, este cunoscut în Turcia și din diverse concursuri TV. Cele mai cunoscute dintre acestea sunt Wipe Out și Kim milyoner olmak ister (Vrei să fi miliardar).

Utku vorbește fluent engleza și limba coreeană.
Tânărul actor este pasionat de baschet, tenis, înot și dansuri latine.

Filmografie
2014 – Pek Yakında
2014 – Kurt Seyit ve Şura
2015 – Çilek Kokusu
2016 – Aile İşi
2016-17 –  Poyraz Karayel
2017-18 – Hayat Sırları
2018 – Jet Sosyete
2018 – Ege’nin Hamsisi
2019 – Erkenci Kuş
2019 – Kuzgun

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.