Burak Ozcivit se intoarce pe micile ecrane

2,279

În curând carismaticul actor Burak Özçivit se va întoarce pe micile ecrane cu serialul Diriliş Osman, continuarea seriei Diriliş Ertuğrul în care a jucat Engin Altan Düzyatan.

Filmările au început în luna august iar serialul va începe în septembrie sau octombrie pe postul ATV și se anunță a fi un și mai mare succes decât primul.

Platoul de filmare se află în Beykoz, Istanbul. Palate imense, hanuri, băi turcești, moschei, biserici și multe altele au fost construite cu meticulozitate până la cel mai mic detaliu. La ora actuală este cel mai mare platou de filmare din Europa având 60 de echipe diferite și aproximativ 1500 de oameni care lucrează la el.

Burak Özçivit se pregătește de un an pentru acest serial în care va da viață Sultanului Osman Gazi, fiul lui Ertuğrul Gazi și fondatorul Imperiului Otoman. Actorul a semnat un contract pe cinci ani cu producătorul și scenaristul Mehmet Bozdağ, deci seria va avea tot 5 sezoane la fel ca Diriliş Ertuğrul.

Din distribuție mai fac parte și: Cengiz Coskun, Cemre Gumeli, Ragip Savas, Funda Bostanlik, Erkan Petekkaya, Veysel Diker, Ipek Tuzcuoglu, Batin Deniz Ucan, Aysegul Gunay, Hazal Subaş, Eskam Akar, Ozge Yagiz, Deniz Cakir, Saruhan Hünel.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.