Cine este Halit Ozgur Sari, actorul care joacă rolul lui Kadir în serialul “Totul pentru familia mea”?

417

Halit Ozgur Sari este model și actor turc. S-a născut pe 4 octombrie 1993. Tatăl lui este arab imigrant din Aleppo.
Halit a studiat la Universitatea Bilgi din Istanbul, Facultatea de Economie dar a abandonat facultatea pentru a urma o carieră în actorie.
A luat lecții de actorie de la Esra Kızıldoğan, la Atelierul Basic and Advanced Acting Craft Studio.

În 2018 a debutat ca actor în serialul “Dirilis Ertugrul” cu rolul lui Süleyman Alp, fiul cadânei Selcan.
Chipeșul actor a continuat să joace în producții de mare succes precum Protector (Arif), Şampiyon și Kirimizi Oda.
În scurt timp, talentul său actoricesc i-a adus rolul principal în serialul “Totul pentru familia mea” în care dă viață personajului Kadir.
A urmat filmul “Gecen Yaz” în care joacă alături de  Ece Çeşmioğlu, Fatih Berk Şahin, Aslıhan Malbora, Süreyya Güzel, Kubilay Tunçer.

Halit Ozgur Sari este într-o relație cu actrița Sinem Unsal. S-au cunoscut în această vară pe platourile de filmare ale serialului “Gizli Sakli” în care au jucat împreună.

Filmografie
2018-2019 Diriliş Ertuğrul (Süleyman Alp)
2019-2020 Şampiyon (Kerem Özer)
2020 Hakan: Muhafız (Arif)
2021Geçen Yaz (Burak)
2020 Kırmızı Oda (Murat)
2021 Kardeşlerim (Kadir)
2022 Gizli Saklı (Pamir Ulaş / Levent Güneş)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.