Demet Ozdemir si Ibrahim Celikkol vor juca in serialul Evim

4,976

Fanii cuplului Can Yaman&Demet Özdemir sperau ca în sezonul acesta să îi vadă din nou împreună pe micul ecran însă cei doi au pornit pe drumuri diferite. În timp ce Can Yaman se pregătește pentru noul serial pe care îl va prezenta la Cannes pe 16 octombrie împreună cu producătorul Faruk Turgut, Demet Özdemir lucrează la un alt proiect. Titlul serialului, care de data aceasta va fi dramă și nu comedie, este Evim și înseamnă “Casa mea” iar noul ei partener va fi actorul Ibrahim Çelikkol, care este cunoscut românilor din serialul Iffet.

Timp de câteva săptămâni s-a speculat că Demet va fi parte din această producție OGMeya, scrisă de Eylem Canpolat și regizată de Çağrı Bayrak. Se pare că celebra actriță a studiat scenariul foarte bine înainte de a decide să accepte această ofertă care a venit imediat după terminarea serialului Erkenci Kus, de vreme ce era foarte clar că nu voia să repete un rol de comedie, ci să se îndrepte spre o poveste dramatică. Iar rolul lui Zeynep este ceea ce ar fi făcut-o în cele din urmă să accepte. Între timp s-a publicat în mass-media din Turcia că Ibrahim ar fi respins serialul Zemheri pentru a juca în Evim.

Povestea serialului Evim este bazată pe romanul Camdaki kiz (Fata de la fereastră), care spune povestea eroică a două fete, Nalan și Zeynep. Potrivit unor jurnaliști turci, producătorul OGMedya care a cumpărat drepturile pentru a-l adapta pentru televiziune, a decis să facă două serii diferite pentru povestea fiecărei fete. Evim urmărește aventura tinerei Zeynep care locuiește în Adana împreună cu mama și sora ei și lucrează dimineața și noaptea pentru a oferi o viață mai bună familiei sale. Zeynep are o relație cu Mehdi, un bărbat înconjurat de pericole și care nu este agreat în cartierul său.
Povestea lui Nalan, scrisă de Ali Aydin, ar fi deja în căutarea distribuției.
Se pare că filmările vor începe curând și seria va fi difuzată pe postul TV8 sau pe platforma Netflix.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.