Doctorul Minune episodul 8 (rezumat)

2,659

Ali este la magazinul de lângă spital unde are loc un jaf. Hoțul îi spune să ridice mâinile și să scoată portofelul iar el e confuz pentru că nu poate să le facă pe amândouă odată. Hoțul se înfurie pe el și când vede că o clientă, Elif, vrea să facă un apel, o împușcă. După aceea, vânzătorul îl lovește pe hoț.
La spital, ajunge vestea că e posibil ca Ali să fi fost rănit și toți sunt îngrijorați pentru el.
Când Ali ajunge cu salvarea și cei doi pacienți, prietenul fetei împușcate, spune tuturor că Ali este de vină.

Adil este foarte îngrijorat pentru Ali, că a trecut printr-un incident traumatic și insistă să meargă acasă să se odihnească dar Ali pare să nu fie speriat sau afectat.
La insistențele lui Ali, Ferman îi permite să participe la operația lui Elif.
După aceea Adil îl trimite pe Ali să discute cu psihologul și încearcă să îl facă să înțeleagă că chiar dacă nu a vrut să facă rău, atitudinea lui a contribuit la împușcarea lui Elif. Pe de altă parte, insistă să aibă un îngrijitor permanent cu el, pentru că se teme că nu se descurcă în viața socială din afara spitalului, dar Ali refuză categoric.

Tanju o constrânge pe Nazli până află că Ali știe ceva despre cazul pacientei care a murit din cauza greșelii ei.
Ali refuză să îi spună ce știe dar cedează atunci când Tanju îi zice că îl va afecta pe Adil.
După aceea Tanju merge direct la Ferman să îi spună de greșeala rezidentei lui care e posibil să o coste licența.
Nazli este ușurată că s-a aflat și vrea să își dea demisia dar Ferman o convinge să nu facă asta și încearcă să o consoleze.

Nazli îi spune lui Ali că nu s-a supărat pe el pentru că i-a spus lui Tanju și orice ar fi, să rămână totdeauna la fel de sincer.
Ali înțelege brusc că a fost vinovat pentru incidentul din magazin. Amândoi sunt necăjiți dar se înțeleg să fie alături unul de celălalt.
Tanju îl instigă pe Volkan, prietenul lui Elif, să facă o plângere împotriva lui Ali iar Kivilcim vorbește cu jurnalistul din episodul anterior să publice articolul negativ despre Ali.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.