Biografia și alte aspecte din viața actriței Gokce Bahadir

2,615

Este o actrita si cantareata turca nascuta pe data de 9 noiembrie 1981 in Istanbul, Turcia. Are inaltimea 1,70 m, 55 kg si ochi caprui. A absolvit Academia de Radio si Televiziune din Istanbul si a studiat actoria la Centrul de Arte Mujdat Gezen.

A debutat pe micile ecrane in serialul Tatli Hayat (2001). Punctul de cotitura al carierei sale a fost serialul Yaprak dokumu (2006-2010) in care a dat viata personajului Leyla Tekin.A jucat in piese de teatru, a fost prezentatoare de radio si de televiziune si a fost imaginea brandurilor Penti, Zeytin si Gliss.

In decembrie 2018 si-a lansat primul album de muzica pop iar in luna martie 2019 a sustinut primul ei concert. I-ar placea sa joace rolul actritei Rita Hayworth intr-un film biografic sau sa interpreteze o dansatoare faimoasa. Isi doreste sa joace intr-un muzical si intr-un film de actiune. Ii place sa fie implicata in cat mai multe activitati.

E interesata in special de sport si practica cu placere jogging, baschet, tenis si yoga. In ceea ce priveste stilul ei vestimentar, actrita a spus intr-un interviu ca difera de la o zi la alta in functie de starea ei de spirit, astfel uneori adopta o tinuta stilata, uneori rebela si alteori cool. Ii place mult sa conduca. Primul lucru pe care l-a facut cand a implinit 18 ani a fost scoala de soferi. Pentru ea sofatul este ca o terapie si de cate ori se simte plictisita, se urca in masina si conduce putin prin oras.

Filozofia ei de viata: Asculta-ti inima fiindca iti va arata drumul corect. Daca iubesti, iubeste mult, daca saruti fa-o lent, daca razi, rade fara retineri iar daca plangi fa-o pana la capat. A fost casatorita cu actorul Ali Sunal (2011-2012).

Filmografie:

Filme
2009 Alvin ve Sincaplar (Brittany)
2011 Dedemin İnsanları (Nurdan)
2012 Çember
2015 Bana Masal Anlatma (Neriman)
2016 Aşk Uykusu (Yonca)

Seriale Tv
(2001) Tatlı Hayat (Fulden)
2002 Beşik Kertmesi
2003 Mühürlü Güller (Okşan)
2003–2005 Hayat Bilgisi (Törpü Yeliz)
2004 Yol Palas Cinayeti
2005 Yine de Aşığım
2006–2010 Yaprak Dökümü (Leyla Tekin)
2009 Hırçın Kız Kadife (Kadife)
2011 Sensiz Olmaz (Begüm)
2012 5’er Beşer (Azize)
2012–2013 Kayıp Şehir (Aysel)
2013–2015 Aramızda Kalsın (Yadigâr)
2015–2016 Hatırla Gönül (Gönül Çelik)
2017 Adı Efsane (Bahar Öğretmen)
2017–2018 Ufak Tefek Cinayetler (Dr. Oya)

Teatru
2014–2015 Kuru Sıkı

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.