Golden boy episoadele 49-52 (rezumat)

13,502

După petrecerea de Revelion, totul se întoarce la normal.
Ferit încearcă să obțină sărutul promis de Seyran dar pe când să cedeze, sunt întrerupți de Suna.

Suna îi dăruiește o brățară lui Abidin.
Kazim este mulțumit că Halis îi dă un teren și o casă.

Într-o seară, Ferit merge să își ia telefonul pe care l-a uitat în mașină iar Sultan, care s-a îmbătat, intră în mașină lângă el și îl îmbrățișează. Yusuf, care a început o relație cu Dicle, îi vede și îi spune lui Seyran.
Seyran o avertizează pe Sultan cu subînțeles.

Defne, o tipă din trecutul lui Orhan, se întoarce în țară după ce a fost plecată mulți ani în Germania. Este editoarea unei reviste și vrea să publice un articol despre Seyran și Ferit.
Deși Orhan și Ifakat nu vor să aibă de-a face cu ea, Gulgun și Kazim îl conving pe Halis să le permită tinerilor să dea interviul.

Seyran și Ferit merg entuziasmați la ședința foto dar în timp ce Defne este foarte amabilă cu Seyran, îi aruncă vorbe înțepătoare lui Ferit spunând că este răsfățat și că are aceleași defecte ca și tatăl lui iar despre Gulgun spune că nu și-a putut îndeplini visele pentru că și-a întemeiat o familie prea repede și altele.
Ferit nu vrea să o mai întâlnească dar Gulgun nu este surprinsă de comportamentul ei și îi spune că așa a fost întotdeauna. Ele se cunosc de mulți ani și Defne a sfătuit-o să nu se căsătorească cu Orhan.
Defne îi invită pe Ferit și pe soția lui la un eveniment dar el nu vrea să meargă.

Ferit află de relația lui Orhan cu Ifakat. Fiind foarte supărat, acceptă invitația lui Defne și merge la club cu Seyran și cu Suna și se îmbată.
Seyran insistă să îi spună ce îl supără și Ferit se necăjește și mai tare când află că ea a știut. Îi spune să plece acasă iar el rămâne la club și îi trimite mesaj lui Pelin că vrea să o vadă dar ea își închide telefonul.
Defne i se alătură și îi povestește că tatăl lui era mare gagicar. Ferit îi spune că îl întrece și când ea îl provoacă să îi demonstreze, vrea să o sărute. Ea se retrage dar flirtează cu el. După un timp, Defne pleacă acasă.
Mai târziu, Ferit merge la ea. Defne îi spune că îl aștepta și îl invită în casă. Ferit este surprins când o găsește pe Seyran acolo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.