Golden boy episoadele 33-35 (rezumat)

15,684

Ferit crede că Seyran încă îl iubește pe Yusuf. Fiind supărat, merge la un club cu Abidin. O femeie îi face avansuri dar el o respinge. Cineva o anunță pe Pelin iar ea merge la club și se ceartă cu tipa. În timp ce Ferit intervine între ele, un jurnalist îi fotografiază.
Abidin nu reușește să îl convingă să nu publice fotografia iar Ferit este nevoit să îi ceară ajutor tatălui său.
Orhan vorbește cu șeful jurnalistului și se înțelege cu el să nu publice fotografia.

Gulgun o cheamă imediat pe Pelin și îi spune că trebuie să se despartă de Ferit pentru binele amândurora.
Pelin este devastată dar nu-i mai răspunde lui Ferit la telefon.

Jurnalistul demisionează dar continuă negocierile cu Ferit și vrea să vorbească cu Seyran. Ferit o imploră să îl ajute dar ea refuză să vorbească cu jurnalistul. Atunci Ferit o amenință că îi va spune lui Kazim despre relația ei cu Yusuf. Seyran îi spune că nu va uita niciodată asta.
A doua zi se întâlnesc cu jurnalistul și Seyran îi spune că Pelin este prietena ei, sperând că așa îl convinge că nu este amanta lui Ferit. Jurnalistul le spune că se mai gândește și pleacă dar apoi o sună pe Pelin.

Ferit îi spune lui Seyran că nu i-ar fi spus tatălui ei despre Yusuf și își cere scuze că a amenințat-o. Cei doi petrec câteva momente frumoase în acea seară.
A doua zi, este publicată știrea că Ferit a fost surprins într-un club iar două femei se certau pentru el, una dintre ele fiind fosta lui iubită.
Suna o anunță pe Seyran că tatăl lor a citit-o și a plecat spre vilă furios.
Ferit și familia lui încearcă să ascundă ziarele înainte ca Halis să vadă știrea în timp ce Kazim ajunge la vilă și vrea să o ia pe Seyran acasă spunând că nu va permite să stea într-o situație atât de umilitoare.

În versiunea originală a serialului, acesta este episodul 11.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.