Îndrăgostiți din interes episoadele 71,72 (rezumat) Ozan și Esra se recăsătoresc

3,250

Ozan este foarte supărat pe Esra când află că Atlas este fiul lui și îi spune că nu o va ierta niciodată fiindcă l-a separat de fiul lui.
Esra îi spune lui Cinar că nu este corect ce i-au făcut lui Ozan și că vrea să divorțeze de el . Cinar încearcă să o convingă să nu plece dar ea se mută cu Atlas acasă la părinții ei.

Ozan este furios pe Cinar pentru că l-a ținut departe de fiul său atâția ani. Cinar îi spune că Atlas este fiul lui și că nu va renunța la el și la Esra niciodată. Amândoi se bat iar Cagla îi desparte.

Cagla își schimbă atitudinea față de Ozan, în speranța că îl va câștiga.

La insistențele lui Mert, Cagla o duce pe Ela să se întâlnească cu el în parc.
Ela îi spune lui Ozan că a fost în parc și că s-a jucat cu Mert. Ozan o întreabă dacă l-a mai văzut și altădată pe Mert iar ea îi spune că da. Ozan nu îi zice nimic lui Cagla dar află unde locuiește Mert și merge să vorbească cu el.

Cinar cumpără bilete de avion pentru el și pentru Atlas pentru a pleca la Londra. A doua zi îl ia pe Atlas de la Menekse pe motiv că vrea să îl ducă în oraș. În drum spre aeroport, Cinar îi spune lui Atlas că vor merge la Londra iar Esra va merge și ea mai târziu după ce rezolvă niște probleme de la serviciu. Atlas îi spune că nu vrea să meargă fără mama lui. Cinar își dă seama de greșeala lui și îl duce înapoi la Menekse.

Ozan divorțează de Cagla când află de la Mert că Ela este fiica lui.

După câteva luni, Ozan și Esra se recăsătoresc pentru Atlas. În fața celorlalți se prefac că sunt fericiți împreună, dar de fapt ei încă sunt supărați unul pe altul, în special Ozan îi amintește mereu că nu o va ierta niciodată pentru că l-a despărțit de fiul său.

La companie, Ozan angajează o nouă asistentă pe nume Ruya dar el nici nu bănuiește ce intenții are.

În versiunea originală a serialului, acesta este episodul 28.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.