Interviu cu Oyku Gurman, actrița care joacă rolul Asiye in serialul Lacrimi la Marea Neagra

1,618

Acest interviu a fost luat în luna septembrie 2019, cu putin timp înainte de a începe în Turcia sezonul al treilea al serialului fenomen Lacrimi la Marea Neagra.

Noul sezon al serialului Sen Anlat Karadeniz (Lacrimi la Marea Neagra) începe în curând. Fotografiile de pe platourile de filmare au primit comentarii frumoase și aprecieri de la public. Pentru filmări v-ați mutat de la oraș la țară. Cum este pe platoul de filmare? Vremea schimbătoare vă afectează?

Oyku: Atmosfera pe platoul de filmare este foarte plăcută. Suntem o familie mare. Am cel mai mare respect pentru toți cei care își fac munca cu dragoste. Într-adevăr este nevoie de timp pentru a te obișnui cu aerul Mării Negre, pentru că vremea se poate schimba brusc: acum plouă și în clipa următoare iese soarele, apoi începe un vânt puternic… De fapt, spiritul Mării Negre este la fel ca vremea; foarte surprinzător. Noul sezon este foarte interesant și impresionant. Iarna, filmările se fac cu puțin mai multă dificultate pentru că trebuie să stăm mult timp în frig. Dar când oamenii adoră ceea ce fac, pot spune că nimic nu este de fapt atât de greu.

Cum ne-o descri pe Asiye?

Oyku: Asiye este o persoană care își poate exprima sentimentele instantaneu fără ezitare. Entuziastă cinstită, miloasă, conștiincioasă, credincioasă, iubitoare, emoționată, loială și bine intenționată…

Ce o așteaptă pe Asiye în noul sezon?

Oyku: Se pot întâmpla lucruri neașteptate, surpriză.

Muzica sau actoria? Ce îți oferă prezența ta în ambele sectoare?

Oyku: Nu le pot separa pentru că sunt ramuri ale artei care îmi permit să mă exprim liber. Sunt atât de norocoasă că le pot interpreta pe amândouă. În serialul Urfalıyam Ezelden am putut arăta pentru prima dată că actorii principali pot contribui la serial și prin muzică.

Cum este Oyku Gürman pe scenă?

Oyku: A fi pe scenă este pentru mine ca o legătură foarte puternică. În fiecare cântec încerc să spun o poveste oferind de pe scenă sensul fiecărui cuvânt. Așadar, pe scenă sunt uneori dramatică alteori distractivă, entuziastă și hiperactivă dar întotdeauna ma simt norocoasă și fericită să experimentez acele momente.

Ce fel de album ne așteaptă?

Oyku: Am 6 cântece pregătite pentru albumul meu acum. Trebuie să înregistrez în timpul liber. Două melodii vor fi specifice zonei Mării Negre, am primit două piese de la Yıldız Tilbe, și două piese sunt livrate de o persoană talentată. Cred că mi s-ar potrivi bine.

Este o întrebare foarte clasică dar sunt curios, care este idolul tău?

Oyku: Nu aș putea spune că am un idol dar sunt mulți cântăreți pe care îi admir mult. Unii dintre ei ar fi: Barıș Manço, Kayahan, Erkin Koray, Müzeyyen Senar, Neșet Ertaș și Müslüm Gürses.

Vei avea un concert în aer liber în curând. Ce îi așteaptă pe spectatori?

Oyku: În primul rând o seară specifică zonei Mării Negre, aerul schimbător al Mării Negre, oameni sinceri, prietenoși, plini de energie, va fi un repertoriu minunat și o seară minunată.

Cum merge relația ta cu Fatih Içmeli? Ți-ai mărturisit dragostea cu fraza, “am învățat cu tine ce este dragostea adevărată.” Poți să ne spui ce este dragostea adevărată?

Oyku: Dragostea adevărată este conștiința omului; o persoană care se teme de Dumnezeu nu poate supăra persoana pe care o iubește și dacă persoana alături de care îți petreci viața te poate ridica orice ar fi, la bine sau la rău, cu aceeași determinare și onestitate, fără scuze și fără interese atunci această dragoste este reală.

Mulți dintre colegii tăi s-au căsătorit și au copii. Te gândești să îți întemeiezi o familie? Îți dorești să ai copii?

Oyku: Bineînțeles că îmi doresc mult, dar va fi așa cum e sortit. Cel mai important lucru e să-ți dorești și să speri că va fi bine.

Astăzi, violența împotriva femeilor este în creștere. Cum poate sectorul serialelor TV să sensibilizeze publicul în legătură cu acest subiect?

Oyku: Acum toate femeile își pot face vocea auzită și nu mai trebuie să lupte singure în spatele ușilor închise. Serialul nostru a devenit vocea și speranța lor.

Scenele de violență din serial sunt foarte criticate. Ce părere ai despre acest lucru?

Oyku: În viața reală există persoane care au experimentat mult mai mult și mai rău decât ceea ce este în serial.

În zilele noastre multe căsătorii se termină cu divorț. Care crezi că este motivul?

Oyku: Violența și infidelitatea. Așteptările oamenilor de la căsătorie și relație sunt un alt motiv. Caracterele diferite, culturile diferite, statutul educațional, situația economică sunt factorii care afectează căsătoria. Nu există o formulă pentru asta, dar cred că iubirea se consumă prea rapid. În această epocă a iubirii și a IT-ului, toți din lumea social media devin un pic mai intoleranți. Devenim egoiști. Oamenii nu au răbdare și nu se respectă reciproc. Conceptele de moralitate sunt goale. Din câte observ, relațiile stabilite pe egoism și interese se termină cu incompatibilitate după un anumit timp. Aici nici nu putem vorbi despre dragoste. Cel mai important este respectul, dacă nu îl respecți pe celălalt, nu poți să îl iubești. Dacă nu ai încredere în tine, nu poți avea încredere în nimeni. Unele lucruri din viață sunt foarte clare. La final, fiecare experimentează ceea ce alege și experiența este ca un examen care te îndreaptă pe drumul corect.

Cărui fapt se datorează frumusețea și silueta ta?

Oyku: Mulțumesc. Mă ocup de îngrijirea pielii, nutriție și sport. Fac pilates în zilele libere, când am ocazia, merg la salonul de înfrumusețare iar hidratarea este foarte importantă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.