Interviu Hilal Altinbilek (Zuleyha – Ma numesc Zuleyha)

1,852

La momentul actual ești protagonista serialului Bir Zamanlar Çukurova (Ma numesc Zuleyha) difuzat pe ATV. Cum merg filmările?
Suntem într-o muncă asiduă spre finalul sezonului. Vremea s-a încălzit în Adana dar a fost foarte frumoasă chiar și iarna. Parfumul florilor de portocali ne învăluie. Avem un mediu pozitiv, cald și aglomerat. Pe telespectatorii noștri îi așteaptă un final de sezon surpriză.

Ce fel de reacții primești din partea publicului?
În general primesc aprecieri despre serial. Există unele critici, dar este foarte normal. Sunt foarte mulți fani ai poveștii celor doi iubiți care nu se pot regăsi. Săptămânal primim comentarii despre scenele din episod. Acestea ne motivează întotdeauna pentru episoadele următoare.

Cum este să joci într-un serial de epocă?
Suntem într-o lume magică. Costumele, coafurile, muzica, dialogurile, tradițiile nu aparțin unei perioade foarte îndepărtate dar sunt fascinante pentru mine deoarece nu am experimentat acea perioadă. Îmi place foarte mult.

Aveți ocazia să petreceți timp în oraș? Ce vă place să faceți cel mai mult acolo?
De fapt nu avem prea mult timp. Cu toate acestea, desigur, este un oraș incredibil de dezvoltat, cu multe gusturi diferite în gastronomie. 

Deci, cum ai pășit în lumea actoriei?
Nu am o poveste interesantă pe care să o spun, precum: „Am fost descoperită în timp ce mergeam pe stradă”. Am fost sigură că asta îmi doream. Știam că o voi face și am făcut-o.

“Ma numesc Zuleyha” este una dintre cele mai remarcabile serii din ultima perioadă. Cum ți se pare interesul pe care îl primește? Cum este celebritatea?
Faptul că munca pe care o fac este în top, creează o motivație de top pentru mine. Am început să privesc totul altfel, mai atent și meticulos. 

Cum îți găsești timp liber în acest ritm alert? 
Într-un singur cuvânt nu pot să îmi găsesc timp liber. Încerc să petrec timp cu familia mea, dar nu am timp pentru mine. Cred că o vacanță de vară bună îmi va prii.

Ce faci pentru a te relaxa? 
Citesc o carte. Vorbesc cu prietenii mei dragi. Fac meditații și sport.

Dacă ai vrea să te descri cuiva care nu te cunoaște, de unde ai începe?
E greu să te descri pe tine însuți … Știi, nu poți spune prea multe despre tine… Nu cred că există o descriere care poate fi pusă în cuvinte. Cu excepția părții tangibile, vizibile, cred că omul constă din elemente precum caracterul și sufletul care în timp se schimbă în funcție de atitudinea luată în fața unor evenimente. La bază, scopul meu este de a fi o persoană mai bună și mai pașnică; așa m-aș putea descrie pe scurt.

Dacă îți cerem să ne împărtășești o caracteristică despre care oamenii nu știu?
Nu tolerez niciun miros în mediul în care trăiesc, nici bun nici rău.

Cum ai completa propoziția: „comparativ cu trecutul, acum sunt…”?
În trecut eram entuziastă și grăbită. Acum privesc totul printr-o fereastră mai calmă și mai largă. 

Dacă vorbim despre relația dintre bărbați și femei, care crezi că este cea mai dificilă parte a iubirii în ziua de astăzi?
Lipsa de încredere și mediile de socializare. Totul este foarte vădit, accesibilitatea este prea mare. În trecut, era necesar să ai numărul de telefon al persoanei pe care doreai să o contactezi. Dar acum, dacă cineva are Instagram, poate scrie orice își dorește. Acest lucru creează o anumită insecuritate. Este greu să ai o relație astăzi.

Ce fel de om te poate face să te îndrăgostești?
Un bărbat puternic și inteligent mă poate face să mă îndrăgostesc. Sunt o persoană sentimentală dar nu pot fi cu cineva care nu stă drept împotriva vieții și care nu știe să lupte. Pentru că sunt o luptătoare. El trebuie să fie cineva cu o inteligență specială care să poată ține pasul cu mine.

Social media este o parte din viața noastră. Cum este relația ta cu lumea digitală?
Încerc să o urmăresc cât pot, dar nu se poate spune că sunt foarte bună. Am o echipă, împărtășim și transferăm informații, primesc sprijin din partea lor.

Urmărești moda? Care este locul tendințelor în viața ta?
Am un stil clasic propriu și îmi place să adaug culoare. 

Practici sporturi?
Sunt o bună înotătoare, preferința mea pentru vară este înotul. În perioada filmărilor singurele lucruri pe care pot să le fac sunt mersul pe jos și sauna. Badmintonul este vechiul meu sport pe care îl practic din când în când.

Ai secrete de înfrumusețare pe care să le împărtășești cu noi?
Sunt foarte curioasă despre acest subiect, dar nu încerc prea multe creme noi. Cred că produsele pe care le-am folosit de mult timp sunt aceleași, dar este util să le schimbăm din când în când. Ultima mea descoperire benefică pentru tenul meu este uleiul de semințe de smochine. Îl beau și îl aplic pe piele și sunt foarte mulțumită.

Ce este pe lista ta de cumpărături din această vară?
Mă gândesc să pregătesc garderoba pentru anul viitor. Am făcut o înțelegere cu o casă de modă din Paris. Voi merge acolo pentru o săptămână. Plănuiesc să îmi înnoiesc garderoba atunci când am timp. Datorită programului intens și fiind în afara Istanbulului, îmi propun să elimin această situație, care îmi este foarte dificilă pe parcursul anului.

Există o piesă pe care nu o porți niciodată?
Nu port niciodată blănuri.

În ce perioadă ești în viața ta acum?
Sunt într-un moment în care am început să devin mai puternică în toate sensurile. În plus, este o perioadă agitată, motivantă, frumoasă.

Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodată?
Ai răbdare, va fi bine.

Care sunt obiectivele tale pentru viitorul îndepărtat?
Un premiu internațional pe termen lung este printre obiectivele mele. Pe termen scurt, o mini vacanță productivă.

Ce se găsește cel mai mult în frigiderul tău?
Brânză, îmi plac toate tipurile de brânză.

Unde îți place să petreci timp în Istanbul?
Acasă și în Beymen Morini (un restaurant).

Care este ruta ta preferată de vacanță?
Gocek. (un oraș mic în districtul Fethiye în provincia Mugla, Turcia).

Ce seriale urmărești? 
Există câteva seriale TV pe care tocmai le-am început pe Netflix. Unul este Russian Doll. Să vedem, de obicei nu reușesc să termin un serial. 

Care este ultima carte pe care ai citit-o? 
Yekta Kopan, Sıradan Bir Gün.

Pe cine asculți în aceste zile? 
Ascult muzică străină, nostalgică, în mare parte George Michael. 

În ce film ți-ai fi dorit să joci tu rolul principal?
Mi-ar fi plăcut să joc în „Cleopatra”, în care a jucat Elizabeth Taylor.

Ce sugerezi să urmărim pe social media?
Vă recomand să urmăriți contul de Instagram İletişim Psikolojisi.

Care este întrebarea pe care ți-o pui cel mai des?
Oare exagerez? Mă întreb mult. O întrebare foarte utilă în toate sensurile.

Acest interviu este din anul 2019, înainte de încheierea primului sezon al serialului Mă numesc Zuleyha.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.