Serialul turcesc “Lacrimi la Marea Neagră” are premiera luni, 2 septembrie pe Kanal D

3,999

Kanal D va difuza din 2 septembrie serialul “Lacrimi la Marea Neagră” (Sen Anlat Karadeniz) care a înregistrat audiențe record în Turcia.
Serialul are deja două sezoane, 53 de episoade și momentan se filmează pentru al treilea sezon.

“Lacrimi la Marea Neagră” spune povestea lui Nefes Zorlu (İrem Helvacıoğlu), o tânără care la 16 ani a fost vândută de părinții ei unui bărbat bogat, Vedat Sayar. După 8 ani de violență domestică și 22 de încercări eșuate de a evada, Nefes reușește să scape din acel coșmar când îl întâlnește pe Tahir Kaleli (Ulaş Tuna Astepe).

Tahir Kaleli este un tânăr modest, harnic și curajos ce provine dintr-o familie înstărită. Viața lui Tahir este schimbată radical când merge în Istanbul la Vedat Sayar pentru o vizită de afaceri. Nefes și fiul ei de 7 ani, Yigit, reușesc să iasă din casă și să se ascundă în portbagajul mașinii lui. Tahir nu știa nimic despre asta și îi găsește numai când ajunge acasă, în Trabzon, la 900 km depărtare.
Tahir îi ajută să se ascundă de Vedat, care este pe urmele lor, fuga lor fiind o adevărată aventură.

“Lacrimi la Marea Neagră”, un serial ce abordează subiectul violenței domestice, se situează deasupra altor seriale nu numai prin faptul că prezintă caractere și modele de comportament exemplare, ci și pentru curajul și determinarea sa de a se confrunta cu problemele sociale și culturale.
Are totul din abundență: brutalitatea violenței domestice, inocența drăguță a începutului unei povești de iubire, legăturile puternice de familie, dezvoltarea constantă a personajelor și un scop profund și multilateral pentru a face telespectatorii conștienți de problemele femeilor care se confruntă cu violență în familie, căsătorii forțate și creșterea unui copil ca mamă singură sub presiune socială.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.