Mesajul Emoționant al actorului Halit Ozgur Sari (Kadir) după ce a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea

1,449

Halit Özgür Sarı, actorul principal din serialul Totul pentru familia mea, a părăsit distribuția în cel de-al 29-lea episod (episodul 33 la noi).
În presa turcă s-a zvonit că povestea lui Kadir trebuia să continue dar Halit a decis să plece pentru a juca într-un alt proiect.

Iată mesajul pe care l-a transmis Halit Özgür către fani și către foștii lui colegi pe Instagram:
„Astăzi a fost ultima zi din cea mai grea, cea mai întunecată, cea mai obositoare, dar cea mai frumoasă călătorie din viața mea. Îmi amintesc de prima zi în care am primit scenariul. I-am întrebat pe cei din jurul meu: „Nu suntem parcă unul și același, eu și Kadir?”
Nu am știut…De unde să fi știut eu că voi avea o familie imensă într-un timp atât de scurt? Am mers foarte repede pe platourile de filmare, era un scenariu foarte greu în fața noastră. Am fost alături unii de alții și ne-am ținut atât de strâns unii de alții încât am devenit o familie.

Primele mele mulțumiri sunt către fratele meu viteaz, tovarășul meu de drum, colegul meu de breaslă Yiğit (actorul care joacă rolul lui Omer). Mi-ai fost alături în zilele mele cele mai grele. Mi-ai ținut spatele drept. Mi-ai fost alături în ciuda greșelilor mele. Împreună am fost martori la modul cum o bucată de hârtie ne poate face frați adevărați. Nu am concurat niciodată, nu ne-am rănit niciodată dar nu ne-a fost frică să ne spunem unul altuia adevărul. Am plâns împreună, am plâns împreună și am plâns din nou împreună. Dar la sfârșit am râs atât de mult ? Știi tu… Știi foarte bine Yiğit, acesta este doar începutul. Întotdeauna voi fi alături de tine. Vom realiza lucruri grozave, fratele meu. @bilalyigitkocak

Spaniola mea. Secret L ? Mesajele lungi pe care mi le-ai trimis și sprijinul pe care mi l-ai oferit ca o soră mai mare când eram dărâmat, promisiunile pe care ni le-am făcut, conversațiile noastre secrete din rulotă, toate le-am luat în cea mai bună parte a inimii mele și plec. Acum mă consider fratele tău mai mare. Ești sora mea dragă. Voi fi mereu alături de tine și te voi proteja pe drumul pe care mergi. În cea mai proastă zi a ta, în cel mai greu moment, chiar și în cel mai neajutorat, lipsit de iubire, să îți amintești ?Te iubesc mai mult decât poți să crezi @suburcuyazgicoskun” (pentru actrița care joacă rolul lui Asiye).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.