Micuța rază de soare Episoadele 23-26 (rezumat)

4,374

Fırat, care se află la fermă cu Elif și Güneș, este zguduit când urmărește filmarea făcută cu camera de bord din propria mașină în noaptea accidentului lui Hakan.
Yilmaz îl șantajează pentru o sumă mare de bani.
În noaptea accidentului Firat a lăsat mașina lui la fermă și a scos cardul de memorie al camerei de filmat după care a vizionat filmarea pe computerul de la birou. De aceea își dă seama imediat că persoana care îl șantajează a obținut filmarea din computerul lui. Face cercetări și descoperă că Yilmaz este cel care a intrat în biroul lui.

O întreabă pe Sude dacă s-a interesat despre el înainte de a-l angaja, și sub presiune ea îi spune că Yilmaz este prietenul Dilei, așa că nu a făcut cercetări.
Când Fırat vorbește cu Dila, el află că Yilmaz este iubitul ei.

El merge cu Dila acasă la Yilmaz care se pregătește să fugă, și îi ia telefonul în care este filmarea. Apoi îi povestește lui Dila despre noaptea accidentului.
Ceea ce ei doi nu știu este că Yilmaz are o copie a filmării.

Dila se ceartă cu Yilmaz care a plănuit să obțină bani de la Firat și să fugă singur dar Yilmaz o minte că a cumpărat bilete de avion pentru amândoi și că nu i-a spus nimic, ca să nu se dea de gol.
Dila îl duce apoi acasă și îl prezintă familiei.
Firat se înfurie și vrea să-l scoată afară dar nu o face pentru că Dila îl amenință cu Guneș.

Umran vrea să îl cupleze pe Ferit cu Sude ca să-l îndepărteze de Elif pentru că nu vrea ca el să se căsătorească cu o femeie văduvă și să crească copilul altui bărbat dar și pentru că crede că ea îl folosește.
Pe de o parte îl împiedică să se întâlnească cu Elif sub pretextul unei cine importante cu o asociată și pe de altă parte, aranjează întâlniri între el și Sude și permite tabloidelor să îi surprindă împreună și să publice că sunt iubiți.

Elif îl găsește pe bărbatul care a mințit că este agent imobiliar și i-a furat banii. Îl urmărește și îl confruntă singură iar el o împinge încât cade și se lovește la cap.
Guneș se asigură că Firat află ce a pățit și că merge la spital.
Firat așteaptă lângă Elif și este prima persoană pe care ea o vede când se trezește.

O avocată o sună pe Elif și îi spune că încă două persoane au făcut accident în locul unde a fost accidentul lui Hakan și în aceeași seară. Cei doi șoferi vor să dea în judecată firma care a făcut drumul și vor ca ea să li se alăture la proces.
Deşi Elif nu vrea să-și amintească de accident la început, ea crede că îi datorează lui Guneș o șansă la dreptate și la despăgubire și decide să meargă să discute cu avocata.
Când Firat aude despre acest caz, o însoțește pe Elif când merge la avocată ca să vadă dacă are dovezi că el a fost la locul accidentului. Este șocat când vede că într-adevăr are o filmare în care se vede clar mașina lui dar chiar în acel moment Elif refuză să mai privească filmarea, fiind profund afectată.

In varianta originala a serialului, acesta este episodul 8.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.