Onur Tuna, Taner Olmez si Reha Ozcan vor juca in serialul Mucize Doktor

2,028

Serialul Mucize Doktor” este o adaptare după serialul american “The Good Doctor” și spune povestea unui tânăr chirurg care este bolnav de autism și sindromul savantului.

Rolul protagonistului va fi interpretat de actorul Taner Ölmez (doctorul Ali) pe care îl cunoaștem din serialul de succes “Yaman” în care a dat viață personajului Mert.

Din distribuție fac parte și Onur Tuna (Alihan din “Pretul fericirii”), Reha Özcan (Fikri din serialul “Povestea noastră), Özge Özder și Sinem Ünsal.

Filmările vor începe în 20 iulie iar serialul va fi difuzat pe postul Fox TV începând din luna octombrie.

Câteva detalii despre actori:

Taner Ölmez
S-a născut în 9 august 1986 în Istanbul. Are 33 de ani, 1.79 m înălțime, 65 kg și este zodia leu. A absolvit Conservatorul la Universitatea din Istanbul și a jucat în seriale de succes precum: Kapalı Çarşı, Kül ve Ateş, Tatar Ramazan, Medcezir (Yaman), Muhteşem Yüzyıl: Kösem și în serialul produs de Netflix “Hakan Muhafız” (Protector) sezonul 3 alături de Cagatay Ulusoy.

Onur Tuna
Carismaticul actor în vârstă de 34 de ani s-a născut în 2 iulie 1985 în orașul Çanakkale. Este zodia rac, are 1,95 m înălțime și 87 kg. A jucat volei și baschet profesionist și timp de 4 ani a lucrat ca model în Izmir. Și-a început cariera de actor în anul 2011 în serialul “Hayat Devam Ediyor”. A devenit foarte popular și îndrăgit datorită serialelor “Filinta”, “Cesur Yürek” și “Yasak Elma” (Pretul fericirii).

Reha Özcan
Pe Reha Özcan îl cunoaștem din serialul “Povestea noastră” în care a interpretat cu măiestrie rolul șugubățului Fikri.
Are 54 de ani, s-a născut în 5 iulie 1965 în orașul Bingöl. A absolvit Universitatea Mimar Sinan în 1987, are patru frați dintre care unul este actor (Serhat Özcan). De-a lungul carierei sale a jucat în multe piese de teatru, filme și seriale de mare succes.

Sinem Ünsal
S-a născut în 1 ianuarie 1993 în Izmir și este absolventă a Universității Eskişehir Osmangazi, Departamentul Literatură Comparată. A jucat în serialele Çoban Yıldızı, Siyah Beyaz Aşk și Kizim.

Özge Özder
S-a născut în 1 aprilie 1978 în Ankara. A absolvit Conservatorul la Universitatea din Ankara și din 2005 joacă în piese de teatru pe scena Teatrului național din Istanbul. A avut mare succes cu serialele “Dudaktan Kalbe”, “Kocaman Ailem” și “Umutsuz Ev Kadınları”.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.