Partea a doua – Ce au mai făcut actorii din Melek după terminarea serialului?

1,452

După terminarea serialului “Melek” în anul 2021, actorul Mehmet Cevik care a interpretat cu măiestrie rolul lui Seyit Ali, a făcut parte din distribuția serialului de acțiune “Dokuz Oguz” și își continuă activitatea ca actor și ca regizor pe scenele teatrelor din orasul Kocaeli.

Nizam Namidar care a dat viață personajului Cumali, a jucat în serialele “Kara Tahta” (2022) și “Ateș Kuşları” (2023). Din această toamnă joacă în serialul “Sakla beni” care îi are în roluri principale pe Uraz Kaygılaroğlu și pe Cemre Baysel. Serialul este bazat pe un roman al scriitoarei Gülseren Budayicioglu, care a scris romanele după care au fost adaptate  “Mireasa din Istanbul”, “Prizoniera destinului” și multe alte seriale de succes.

Muharrem Türkseven (Mahmut) care a interpretat cu succes fiecare rol pe care l-a ales, a jucat în serialul “Mahkum” apoi s-a alăturat distribuției serialului “Omer” în al doilea sezon cu un alt personaj memorabil. “Omer” este în topul celor mai vizionate producții și în presa turcă se scrie că simpaticul actor, deși în rol secundar, are o contribuție importantă la succesul serialului.

Sursa aksam.com.tr

Hande Kaptan (Kadriye) a jucat în serialul “Adi Sevgi” rolul lui Ozlem, profesoara de engleză „frustrată” a școlii, colega de cameră „provocatoare” a lui Elif, logodnica „capricioasă” a lui Levent… Interpretează din nou o femeie ambițioasă și foarte pricepută în subiectele care o interesează.

Saim Güveloğlu, care a jucat rolul lui Mithat, își continuă activitatea în spatele camerelor de filmat și pe scenele teatrelor, el fiind și regizor și profesor de actorie.

Yağmur Özbasmacı Mermer (Seyran) a jucat în seria “Elbet bir gun” și apoi a avut un rol de polițistă în serialul “Tuzak”.

Yağmur Uzunoğlu (Unzile) a jucat în filmul “Emanet” și în piesa de teatru “Ikinin biri”.

Actrița Șerif Sezer își iubește cariera și la 77 de ani s-a alăturat distribuției unui alt serial de mare succes, “Yali Capkini”, difuzat la noi cu titlul “Golden boy”. Talentata actriță interpretează din nou rolul mătușii personajelor principale.

Zeyno Eracar (Zumrut) joacă rolul lui Gul în serialul “Secrete de familie”.

Burchin Birben (Mirza) este nu doar un actor strălucit dar și compozitor și cântăreț iar după serialul “Melek”, s-a întors la prima lui iubire, muzica.

Kaan Çakır (Alpay) a jucat rolul lui Raci în serialul “Kaderimin oyunu” difuzat la noi cu titlul “Jocurile iubirii” apoi s-a alăturat distribuției serialului “Totul pentru familia mea” în al doilea sezon cu personajul Ahmet, tatăl lui Omer. Din toamna aceasta joacă în serialul istoric “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”.

Kadim Yaşar, actorul care a jucat rolul lui Kenan, a făcut parte din distribuția serialului “Tozlukaya” în anul 2022.
Își continuă activitatea și pe scenele teatrelor dar este și profesor de actorie la Centrul Sadri Alışık.

Șifanur Gul, actrița care a interpretat-o pe Ikra, a jucat în mai multe producții după ce a părăsit distribuția serialului Melek: “Cam Tavanlar”, “Kirimizi Oda”, “Kuș Uçuşu”, “Terzi”, “Akif”, “Yaratilan” și “Hayatımın Şansı”. În curând revine pe micile ecrane cu un rol principal în serialul “Altin Kafes”.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.