Povestea serialului “Secretul nostru”, care incepe la Happy TV in 27 noiembrie

4,667

Din 27 noiembrie avem un nou serial turcesc, la postul de televiziune Happy. “Secretul nostru” va fi difuzat în această iarnă în serile de luni și marti , de la ora 20:00.

Leyla Feray și Aras Aydin joacă rolurile principale în serialul produs de Sureyya Yaşar Onal și regizat de Cem Akyoldaş. Distribuția serialului include nume cunoscute precum Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tulay Gunal, Bestemsu Ozdemir, Deniz Hamzaoglu, Ceyhun Mengiroglu și Irmak Ornek.

Neva Canpolat (Leyla Feray) și-a pierdut soțul într-un accident rutier și se luptă să supraviețuiască alături de fiica ei, care este singurul ei sprijin. Când dușmanii soțului ei merg după ea, vietile lor se transformă într-o goană. În această goană, îl cunoaște pe Alp Karahun.

Alp Karahun (Aras Aydin) s-a născut din dragostea interzisă dintre Kasim Karakun și Seylan Sorgun. Alp, care a avut o copilărie singuratică și a fost introdus devreme în partea întunecată a vieții, s-a transformat într-un bărbat rece și lipsit de iubire.

Seylan Sorgun (Dolunay Soysert), o fostă cântăreață, este prinsă în durerea pe care a trăit-o în trecut. În timp ce încearcă să restabilească o relație mamă-fiu cu fiul ei Alp, pe care l-a abandonat cu ani în urmă, ea se lupta cu probleme de sănătate. Alp îi oferă o a doua șansă la viață, riscând tot ce are.

Turkan Karahun (Tulay Gunal) este o femeie inteligentă și curajoasă. Persoana pe care Turkan o iubește cel mai mult în viață este fiul ei, Emir și își face planuri pentru a-l pune la conducerea companiei Karahun. Cel mai mare rival al ei pe acest drum este Alp.

Kasim Karahun (Engin Alkan) este un om de afaceri care a realizat tot ce are muncind din greu. El reflectă în familia sa atitudinea dură și nemiloasă pe care a câștigat-o în lumea afacerilor. S-a căsătorit cu Turkan la cererea familiei sale, dar nu a putut găsi fericirea pe care o căuta în această căsătorie și a avut o poveste de dragoste secretă cu Seylan Sorgun.

Ece Kaya (Bestemsu Ozdemir) este una dintre acele persoane cu care viața este mereu generoasă. Are o familie fericită și o viață care are un anumit curs; dar dragostea ei pentru Alp îi va aduce viața într-un punct la care nu se aștepta niciodată.

Emir Karahun (Ceyhun Mengiroglu) este un bărbat chipeș și ambițios care își folosește la maxim resursele familiei sale. Emir, care rămâne mereu în plan secund când vine acasă fratele său vitreg Alp, își va ataca fratele cu furia pe care a acumulat-o ani de zile și va face greșeală după greșeală.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.