Primul trailer al serialului Kurulus Osman

1,688

Serialul Kuruluş Osman, cu Burak Özçivit în rol principal, va începe în curând pe postul ATV Turcia.
În urmă cu câteva zile a apărut primul trailer al serialului.

Osman Bey apare călare prin ceața densă a nopții și se îndreaptă cu pași fermi spre cortul tatălui său Ertuğrul Bey. Când deschide ușa, vede tronul în așteptarea proprietarului său. Pe tron ​​sunt așezate steagul, sabia și Coranul deschis. Pe măsură ce Osman se îndreaptă spre tron, pământul se cutremură. Osman îngenunchează și întorcând capul spre cer, vede semiluna. Pe pieptul lui apare arborele platan care reprezintă imperiul pe care îl va stabili și care se va extinde prin urmașii săi. Șeicul Edebali îi spune că va fi un conducător puternic și îi dă sfaturi. Când privește din nou spre tron, acesta este gol. Steagul, sabia și Coranul sunt în inima lui Osman.

Sfaturile Șeicului Edebali:
„Ei, fiule, nu uita, drumul nostru este din vremuri străvechi până la eternitate, scopul nostru este să cucerim inimile oamenilor, sarcina noastră este servitutea;
Ei, fiule, sub umbra semilunei fii dreptate, fii compasiune, fii leac, fii Gazi, fii patrie;
Ei, fiule, fii Bey pentru națiune, fii Fatih (cuceritor) pentru asupriți, fii Yavuz (necruțător) pentru tirani, fii Süleyman (pace) al tărâmurilor, fii eternitate pentru patrie.”

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.