Promisiunea episodul 13 (rezumat) Cihan se îndrăgostește de Zumrut

25,635

Zumrut le spune inspectorilor că este bona lui Isik dar după aceea își face bagajul și vrea să plece. Serhat încearcă să îi spună că mariajul lui cu Deniz este doar pe hârtie și că el pe ea o iubește însă Zumrut nu vrea să audă nimic. Este și mai dezamăgită când află că mama ei a semnat actele de divorț pentru jumătate din conac.
Isik s-a atașat de Zumrut și după ce și-a pierdut părinții, nu vrea să o piardă și pe ea și o roagă să nu plece sau să o ia cu ea. Atunci Deniz o roagă și ea să rămână pentru Isik dar face asta doar pentru ca să îi facă o impresie bună lui Serhat.
Zumrut rămâne doar până când Isik se va simți mai bine.

Cihan face pași radicali pentru a-și recupera fiica, se lasă de băutură și își redeschide atelierul de olărit. Când află că Zumrut nu a spus inspectorilor că este fosta soție a lui Serhat, face încă o plângere.
Zumrut se duce la atelierul lui să vorbească cu el și să îl convingă să îi lase custodia lui Serhat. O duce și pe Isik cu ea ca să își vadă tatăl. Serhat merge după ele și îi găsește lucrând toți trei la un vas, râzând și petrecând un timp frumos. Este gelos și îl lovește pe Cihan, care într-adevăr începe să aibă sentimente pentru Zumrut.
Zumrut se ceartă cu Serhat și îi spune că Cihan este un om bun și că ar trebui să îl lase să o vadă pe Isik pentru că este un tată bun.

Asistenta medicală care are grijă de Zumrut, observă că medicamentele pe care le-a luat recent sunt diferite și îi spune lui Abbas. El îi zice să nu spună nimănui pentru că el va afla cine le-a schimbat.
După ce Zumrut nu mai ia medicamentele acelea, își amintește că Abbas a accidentat-o.

Hamit ce ceartă cu Canan și o trimite în Mardin. Canan le spune lui Serhat și lui Nevcihan că este soția lui și cum au divorțat pentru ca el să se căsătorească cu Suhandan. Le spune că Hamit nu a accidentat-o pe Zumrut și că deși el are dovada, nu a spus nimic pentru că a vrut ca conflictul dintre familiile lor să continue fiindcă doar asta o mai ține pe Suhandan lângă el. Serhat și Nevcihan se duc din nou după Suhandan și îi spun că nu mai este nevoie să rămână căsătorită cu Hamit. Suhandan îl întreabă pe Hamit de ce nu i-a spus nimic dar el nu îi dă nici un răspuns.
Pe de altă parte, Hamit merge la atelierul lui Cihan și îi spune că vrea să facă ceva special pentru femeia iubita, prin care să îi mărturisească sentimentele, pentru că nu-i va merge doar cu un buchet de flori.

Articol original scris de Tolbacudetoate©.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.