Promisiunea episodul 14 (rezumat) Zumrut Pleaca

24,433

Abbas neagă că a accidentat-o pe Zumrut și încearcă să-l încurce pe Serhat susținând că Zümrüt este instabilă mental. El vorbește cu medicul să le spună că poate este confuză din cauza medicamentelor și aranjează o înregistrare a camerelor de la hotel cu care să demonstreze că a fost acolo în momentul accidentului.
Azimet o amenință pe Ulfet și o determină să spună ca ea i-a schimbat medicamentele lui Zumrut ca să nu își amintească nunta lui Serhat cu Deniz.
Totuși Serhat o crede pe Zumrut și îl denunță pe Abbas. Curând se descoperă că filmarea de la hotel este din altă zi.

Avocatul îl convinge pe Cihan să depună plângere împotriva lui Serhat care l-a lovit și i-a distrus marfa din atelier, pentru că îl va ajuta la procesul de custodie.
Zumrut merge să vorbească cu Cihan din nou. Serhat o sună și îi spune că el și Deniz o duc pe Isik la ferma de cai și o invită și pe ea. Zumrut îl duce pe Cihan acolo să îi arate că Isik este fericită alături de părinții ei și să îl convingă să renunțe la custodie. Îi spune că și ea renunță la fericirea ei pentru ca Isik să aibă o familie.

Mai tarziu, Zumrut primește rezultatele analizelor și i se spune că are slabe șanse să rămână însărcinată din cauza tratamentului pe care l-a urmat.
După toate câte s-au întâmplat, ea îi spune lui Serhat că sunt prea multe obstacole în calea iubirii lor și că este mai bine să se despartă înainte de a se întâmpla și altceva.
Serhat nu reușește să o convingă să rămână iar Zumrut se întoarce în casa familiei ei.
Cihan o vizitează și îi spune că ea l-a convins să își retragă plângerea ce a făcut-o împotriva lui Serhat. Zumrut îi spune că este în căutarea unui loc de muncă iar el îi propune să lucreze împreună la atelierul lui. Serhat merge la ea și este șocat să îi găsească împreună.

Suhandan îi spune lui Hamit că vrea să meargă la universitate și este surprinsă când el îi aduce profesori ca să o ajute să se pregătească pentru admitere. Apoi el îi dăruiește cadoul ce l-a cumpărat de la atelierul lui Cihan și o duce în parcul de distracții după ce ea îi povestește că și-a dorit întotdeauna să meargă.

Articol original scris de Tolbacudetoate©.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.