Biografia actorului Dogac Yildiz (Celal din serialul Tărâmuri nelegiuite)

3,951

Dogac Yildiz s-a născut în Uskudar, Istanbul pe 16 septembrie 1991 într-o familie de actori de teatru și televiziune. Părinții lui sunt Sevinç Erol și Seda Yıldız.

Tânărul actor are 1,79 m înălțime, ochi căprui și este zodia fecioară.

I-a plăcut actoria încă din copilărie și primul rol l-a jucat la vârsta de 8 ani.
Când era la liceu a jucat în serialul İki Aile și datorită succesului pe care l-a avut, s-a hotărât să studieze actoria la Universitatea Mimar Sinan.

Dogaç este cunoscut publicului român din serialele Kosem în care a jucat rolul Sultanului Kasim, din Prețul fericirii, în care a avut rolul lui Yigit și din Secrete de familie în care joacă rolul lui Omer, fiul lui Yekta.

Chipeșul actor a jucat în multe filme și seriale și și-a câștigat o bază largă de fani dar teatrul ocupă un loc important în cariera lui.

Viziunea lui despre iubire: „Dragostea vine și pleacă la fel ca ura, entuziasmul și surpriza. Este un sentiment care își pierde intensitatea inițială zi de zi și este înlocuit cu alte atașamente și dependențe. Nu m-am îndrăgostit niciodată la prima vedere. Am fost entuziasmat, am admirat, dar nu a fost suficient pentru dragoste. Nu pot înțelege dragostea celeilalte persoane fără testul timpului. Este vorba despre cât de altruistă, înțelegătoare și pozitivă este ea, calități pe care le cunoști în timp.”

Motto-ul lui: Orice ai face, dă ce ai mai bun.

“Pentru mine actoria este o profesie, un hobby și o terapie.” (din interviuri)

Filmografie
2022-2023 – Yargi (Omer/Yakup)
2021-2022 – Kanunsuz topraklar (Celal)
2019-2020 – Yasak Elma (Yiğit)
2019 – I Am You
2019 – Her sey seninle guzel
2018 – İyi Oyun (Can)
2018 – Yuvamdaki Düşman (Metin)
2017 – En İyi Arkadaşım Evleniyor
2016-2017 – Muhteşem Yüzyıl Kösem (Prințul Kasım)
2017 – Kar (Bekir)
2015-2016 – Kertenkele (Cüneyt)
2015 – Beck’s Letzter Sommer
2014 – Pek Yakında
2014 – Aşk-ı Suzan (Yasef)
2008 – Gece Gündüz (Şener)
2008 – Eyvah Halam (Tibet)
2006-2008 – İki Aile (Efe)
2002 – Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2001 – Tatlı Hayat (Semih)
2001 – Aşkına Eşkıya (Miço)
1999 – Babamı Hırsızlar Çaldı

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.