Totul pentru familia mea episoadele 92,93 (rezumat) Tolga se căsătorește cu Zehra

8,626

După ce au ajutat-o pe Zehra să fugă de acasă în ziua nunții ei, Afra și Asiye au rămas în casă și în timp ce se furișează afară sunt văzute de fratele ei și de mire dar îi conving că sunt prietenele ei și că merg să se pregătească și ele de nuntă.
Tolga se căsătorește cu Zehra ca să nu o mai oblige familia să se căsătorească cu un bărbat pe care nu îl vrea.
Zehra se mută la el împreună cu sora ei, Bahar.
Spre seară, familia ei și mirele îi găsesc. Tolga iese afară cu prietenii lui și le spune că s-au căsătorit. Iese un mare scandal și se iau la bătaie. Când sosește poliția, ei pleacă dar a doua zi Tolga și Zehra se așteaptă să se întoarcă.

Omer îi povestește lui Asiye că a închis-o pe Șeval în beci, ca pedeapsă pentru ce i-a făcut lui Sevgi.
Își cere scuze pentru că nu a crezut-o și se împacă.
Asiye insistă să meargă amândoi să o scoată pe Șeval și între timp, Ahmet și copiii lui se întorc acasă pentru că li s-a defectat mașina.
Șeval nu recunoaște nimic când Omer le spune cum ea a cauzat moartea lui Sevgi dar Yasemin spune familiei că este adevărat.
După aceea Omer le denunță însă amândouă neagă și cum nu au dovezi, nu se poate face nimic.
Ahmet îi spune lui Omer că nu a putut să permită ca mama copiiilor lui să fie arestată dar în cel mai scurt timp divorțează de ea.
Yasemin îi spune lui Omer că ea nu a știut dar el nu mai vrea să aibă vreo legătură cu ea dacă nu o denunță pe Șeval.

Ahmet îi spune lui Șeval să plece din casa lui și vrea să deschidă procesul de divorț. Ea pleacă la hotel dar îi spune că nu va divorța niciodată iar a doua zi, merge la club să vorbească cu el, sperând că îl convinge să o ierte.
Fiindcă Ahmet nici măcar nu vrea să o vadă, Șeval se îmbată la bar. Suzan îi spune să plece că deranjează clienții. După un schimb de vorbe, Șeval îi arată fotografia cu Akif și Nebahat sărutându-se.
Ulterior, Suzan se ceartă cu Akif.
Akif merge la club și o întreabă pe Șeval de ce a făcut așa ceva când ei aveau o înțelegere. O înregistrează când spune că a închis-o pe Sevgi în beci câteva zile și merge să o denunțe.
El pleacă cu o motocicletă pe care o găsește acolo iar Șeval merge după el cu mașina ca să îl oprească. Pe drum, Akif face accident.

Berk se împacă cu Doruk și propune să sărbătorească la un restaurant împreună cu iubitele lor.
El face cinste dar pe când să plătească, i se spune că nu mai are bani pe card. Ayla l-a pedepsit pentru că continuă să se întâlnească cu Aybike și i-a pus limită la banii de buzunar.
Cei patru tineri își plătesc consumația făcând curățenie în restaurant.
Pe de altă parte, Ayla o atrage pe Șengul într-o investiție și o va face să își piardă casa.

În varianta originală a serialului, acesta este episodul 79.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.