Totul pentru familia mea episodul 105 (rezumat) Elif se mută la Ayla și Berk

13,437

Aybike supraviețuiește și actiunea continuă după trei săptămâni când este externată.
Șengul o caută pe sora lui Berk pentru că are mustrări de conștiință după ce a cauzat moartea mamei ei. Chiar atunci, proprietara casei în care Elif locuiește cu chirie, o scoate afară pentru că nu a plătit chiria de câteva luni.
Șengul i-a spus lui Elif că este o veche prietenă a mamei ei și o invită să stea la ea câteva zile.

În aceeași zi, Berk îi invită pe Aybike și pe familia ei la cină acasă la el.
Șengul o duce și pe Elif acolo și îi impune lui Ayla să o cazeze la ea și să îi ofere bursă de studii și un loc de muncă, amenințând că îi va spune lui Berk că este adoptat.
Ayla se teme că se vor afla toate secretele și nici nu are încredere în Elif fiindcă nu știe ce fel de persoană este, însă nu are de ales. Îi oferă lui Elif bursă și o întreabă dacă dorește să locuiască la ea și să lucreze ca servitoare.
Berk nu înțelege de ce o ajută Ayla pe Elif, mai ales că Elif este agresivă și nesuferită.

Sarp renunță la dușmănia cu Omer și chiar fac pace însă după puțin timp se răzgândește, când află că el și Susen s-au împăcat.

Acum că s-au împăcat din nou, Nebahat se hotărăște să îi transfere lui Akif acțiunile ei de la club pentru că ea nu vrea să mai lucreze.
Ahmet și Suzan nu sunt deloc încântați că Akif se întoarce la club ca acționar majoritar.

Akif și Șeval se aliază amândoi ca să îi țină pe Ahmet și pe Suzan departe unul de altul.
Suzan o avertizează pe Nebahat în privința lui Akif dar ea crede că este geloasă și îi amintește cum Akif spunea despre ea că este regina gheții. Atunci Suzan îi dă să asculte niște mesaje vocale pe care Akif i le-a trimis când erau împreună și în care vorbea despre Nebahat că nu este inteligentă.
Nebahat se ceartă din nou cu Akif dar nu îl poate scoate afară pentru că Bahar s-a obișnuit cu amândoi și se întristează când îi aude certându-se.

Akif și Nebahat au început procesul pentru adopție și fac tot ce pot ca să o ajute pe Bahar să se obișnuiască în casa lor și să îi ușureze durerea după pierderea surorii ei.
Reușesc să o mai înveselească cu o petrecere de bun venit în familie.
Prietenii lui Doruk participă la petrecere.
Akif a uitat să ascundă în seif CD-ul cu înregistrarea accidentului în care a murit Leyla și printr-o întâmplare Tolga vede filmarea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.