Totul pentru familia mea episodul 21 (rezumat)

4,943

În timp ce Kadir așteaptă ziua în care nevinovăția lui va fi dovedită, frații lui ajunși la orfelinat renunță la școală și își caută locuri de muncă pentru a plăti un avocat.
Doruk îl confruntă pe Akif care l-a împușcat pe Erhan dar nu poate să îl denunțe.

Șengul își regretă greșelile când sora și cumnatul ei o tratează pe ea și pe familia ei, la fel cum ea i-a tratat pe Kadir și pe frații lui.
Aybike acceptă să îi dea meditații lui Berk contra cost iar el o plătește pentru un an, astfel ea poate să îi ajute pe verișorii ei să plătească un avocat pentru Kadir.

Suzan și Harika, rămase pe drumuri, dorm în magazia unde au locuit Omer și frații lui. Apoi închiriază o casă în același cartier.
Asiye și Emel se împrietenesc cu o fată de la orfelinat, Cemile.

Erhan se trezește și spune că nu Kadir l-a împușcat dar nu îl denunță pe Akif pentru că se teme de el.
Kadir este eliberat.
La insistențele lui Doruk, Akif o reangajează pe Șengul și cumpără casa în care ea și familia ei au locuit. Ei aranjează ca un intermediar să îi sune și să le spună că noul proprietar a aflat de situația lor și că pot să se întoarcă acasă dacă vor.

Tolga va păstra secretul lui Akif cu condiția să îl primească înapoi la liceu și Doruk să se prefacă că este prieten cu el.
Asiye se desparte de Doruk când el nu poate să îi explice de ce vorbește cu Tolga.

Cineva găsește stickul pe care l-a lăsat Erhan în taxiul lui Kadir și i-l dă. Șeful lui Kadir îi spune să ducă stickul acasă la frații lui că poate le va fi de folos.
Un om cu care Kadir s-a împrietenit în închisoare, îi trimite o geantă cu bani înainte de a muri. În timp ce Kadir și frații lui numără fericiți banii, Cemile apare la ușa lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.