Totul pentru familia mea episodul 25, 26 (rezumat)

3,767

Doruk a făcut accident și a suferit doar câteva răni ușoare dar evenimentul acesta duce la împăcarea lui cu Asiye.
Omer și Harika sunt arestați pentru că ea fură câteva lucruri dintr-un magazin. Peripețiile lor și evenimentele din ultimul timp duc la împrietenirea lor. Suzan îl convinge apoi pe proprietarul magazinului să își retragă plângerea.

Kadir și-a înfruntat toată familia pentru Cemile.
Melisa îl întreabă și ea dacă s-a îndrăgostit de Cemile dar el nu îi dă nici un răspuns, fiind jignit de întrebarea ei.
În cele din urmă, toți acceptă ca Cemile să stea acolo după ce ea îl salvează pe Orhan care provoacă un incendiu în bucătărie.
Melisa se convinge că iubitul ei i-ar spune dacă s-ar îndrăgosti de altcineva și merge să își ceară scuze de la el dar când ajunge în cartier, îl vede plimbându-se de braț cu Cemile, amândoi fiind bine dispuși.

Aybike și Berk devin iubiți.
Susen și Talya se amuză pe seama lui Harika pentru că și-a pierdut averea.
Ca de obicei, Harika lasă impresia că nu o afectează și face unele dezvăluiri care duc la distrugerea prieteniei lor și la despărțirea cuplului Talya și Mazlum.
Aybike dezvăluie și ea că Omer a plătit taxa școlară pentru Harika.
Ulterior, Harika îi mulțumește lui Omer, șocându-l.

Nebahat devine suspicioasă când Akif îi cumpără o mașină lui Kaan.
Kaan aude o discuție umilitoare dintre ei despre el apoi îi dă o temă de gândire lui Nebahat făcând în așa fel încât ea să afle că mama lui a fost secretara lui Akif.
Akif se scoate cu greu din încurcătura în care îl bagă fiul lui, care se pare că este priceput la vorbă și inteligent la fel ca el, alcătuind planuri care mai de care mai intrigante.
Tot datorită lui Kaan, Akif află că iubita lui Doruk este Asiye.
În timp ce Akif îi ia la întrebări pe îndrăgostiți, Tolga trece pe acolo și îi spune lui Asiye că Akif l-a împușcat pe Erhan și a pus vina pe fratele ei și că Doruk a știut dar a ales să tacă și să îl protejeze pe Akif.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.