Totul pentru familia mea episodul 99 (rezumat) Ahmet și Suzan divorțează

8,353

Ayla vede înregistrarea cu accidentul lui Veli dar scapă din mână telefonul și se sparge ecranul. Îl duce la cineva să îl repare și între timp, ea îl roagă pe Mehmet, un vechi angajat de-al lui Resul, să afle ce accident a avut loc pe șantierul lor.
Mehmet îi spune despre Veli care a lucrat pentru Akif și și-a pierdut viața căzând de pe o clădire. Îi spune și că Akif le-a dat burse copiiilor lui Veli.
Ayla se gândește că este vorba despre tatăl lui Asiye dar ca să fie sigură, se duce la Șengul și își cere iertare pentru necazurile pe care i le-a făcut apoi din vorbă în vorbă o întreabă despre tatăl nepoților ei.
Când telefonul este reparat, îi spune lui Akif că știe că l-a ucis pe Veli, fiind sigură că l-a ucis și pe Resul din cauza acelei înregistrări.
Îl confruntă în fața restaurantului lui Șengul, când toți sunt adunați acolo cu ocazia inaugurării. Vorbește cu el afară apoi merge în restaurant să le spună tuturor.

Ogulcan, care este profund întristat după plecarea lui Afra, se agață de noile lui visuri.
Orhan îl încurajează spunându-i că se vor vedea din nou iar lui Ogulcan îi vine ideea să învețe bine și să meargă la o universitate în Germania.

Ahmet și Suzan divorțează în aceeași zi apoi încep să lucreze împreună la club și pare că se va înfiripa ceva între ei.

Se pare că și Akif și Nebahat se vor împăca, din nou.

Doruk continuă să lucreze la sala de sport de la club. Fosta lui iubită, Irem, apare în peisaj și Yasemin îi povestește lui Asiye despre reîntâlnirea lor.
Asiye se supără pe Doruk pentru că nu i-a spus și este geloasă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.