Biografia actorului Alp Navruz (Halil din serialul Ingeri tacuti)

7,000

Este model și actor turc și s-a născut pe data de 15 ianuarie 1990 la Istanbul. A absolvit Universitatea Tehnică Yildiz Departamentul Limba și Literatura Turcă.

În timpul studenției a luat lecții de actorie. Încă din copilărie a fost pasionat de teatru și pe toată durata studiilor a făcut parte din trupele de teatru ale școlii și ale universității.

Și-a făcut debutul cinematografic în anul 2015.
În 2016, a fost cooptat în distribuția serialului Aşk Laftan Anlamaz (Dragoste fără cuvinte), în care a jucat ca personaj secundar alături de Hande Ercel și Burak Deniz.

A devenit foarte cunoscut pentru rolul lui Sinan din serialul “Fiicele doamnei Fazilet” care a fost difuzat în 2017-2018.
Primul lui rol principal l-a avut în serialul “Elimi Birakma” (Ține-mă de mână), care i-a adus și mai multă faimă.

În 2020 a jucat rolul lui Serhat Demirkan în serialul “Zumruduanka” (Promisiunea).
În 2021 a interpretat rolul lui Poyraz alături de Ayca Aysin Turan în serialul “Ada Masali” (Povestea de pe insulă).
Apoi a avut-o ca parteneră pe Irem Helvacioglu în “Yurek cikmazi”.

A primit numeroase nominalizări pentru performanțele actoricești în serialele Elimi birakma, Zumruduanka și Ada masali.
Împreună cu partenera de rol Ayca Aysin Turan au fost nominalizați la categoria Cel mai bun cuplu.
Alp Navruz și Ayca Aysin Turan au format un cuplu și în realitate. Acum, chipeșul actor este într-o relație cu actrița Sila Turkoglu.

Filmografie
2022-2023 Yurek cikmazi (Halil)
2021 – Ada Masali
2020-2021 – Zümrüdüanka
2018-2019 – Elimi Bırakma (Cenk Çelen)
2017-2018 – Fazilet Hanım ve Kızları (Sinan Egemen)
2016 – Aşk Laftan Anlamaz (Cenk)
2016 – Arkadaşlar İyidir
2015 – Ceberrut (Mert)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.