Biografia actritei Ceren Yilmaz (Zumrut din serialul Promisiunea)

3,868

Actrita Ceren Yilmaz s-a nascut pe data de 6 iunie 1990 in orasul Samsun.
A absolvit Facultatea de Arte Frumoase, Departamentul Scenografie la Universitatea Kocaeli.
Continuandu-si cariera de actrita pe care a inceput-o in 2013, a urcat rapid treptele faimei si in 2020 a primit rolul principal in serialul “Promisiunea”, care i-a adus si o nominalizare la premiile Golden Artemis.

Filmografie
2020-2021 – Zumruduanka (Zumrut)
2019 – Uc Harfliler: “Adak” (Arzu)
2017 – Deli Gonul (Şule)
2016 – Filinta (Hatice)
2014 – Alabora
2013 – Yağmurdan Kacarken

Hobby-urile ei sunt dansul, meditatia si pictura. Ii place sa citeasca, psihologia si filozofia sunt domeniile ei de interes.
Isi petrece timpul liber la o ferma de cai si la un atelier de sculptura, de cate ori are ocazia.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.