Aripi frânte episodul 8 (rezumat)

3,021

Sengul este în biroul lui Muzaffer, pe cale să îi spună că Nefise l-a mințit dar chiar în acel moment intră Nefise și deschide subiectul căsătoriei.
Sengul decide să păstreze informația pentru viitor și îi spune lui Muzaffer că motivul vizitei sale este faptul că Nefise îi datorează bani.

Tipii care au tăiat frâna mașinii lui Onur sunt găsiți și declară că Ahmet i-a angajat dar apoi se dovedește că de fapt altcineva i-a angajat.

Kaan vorbește cu bunica lui să o ajute pe Cemre să își recupereze postul la salon.
Bunica acceptă cu condiția ca el să lucreze la restaurantul lor.

Zeynep îl evită pe Onur de când Nefise a acceptat să se căsătorească cu Muzaffer.
Onur îi spune lui Muzaffer că o iubește pe Zeynep și îl roagă să își ceară scuze că a umilit-o când a propus să o angajeze ca servitoare.
Muzaffer își cere scuze de la Zeynep de față cu Nefise și îi spune că nu a știut de relația lor.
Zeynep îi spune că ea și Onur sunt doar prieteni iar Muzaffer rămâne cu impresia că ea nu îl iubește și îl sfătuiește pe Onur să renunțe la ea.
Nefise e șocată pentru că nu știa nimic și mai târziu îi spune lui Zeynep că dacă îl iubește pe Onur, atunci ea nu se va mai căsători cu Muzaffer ca să poată să fie ei împreună. Zeynep îi spune că nu are sentimente pentru el.
După aceea Zeynep se desparte de Onur.

Zerrin află că Onur s-a îndrăgostit de nepoata servitoarei și îi spune fiului său că nu le va permite niciodată să fie împreună.
Emel îi arată lui Ahmet o fotografie cu Onur și Zeynep sărutându-se. Îi spune totul despre căsătoria lui Nefise și că Zeynep s-a îndepărtat de Onur pentru ca să nu se afle că e fiica lui Nefise. Îl sfătuiește să o ceară în căsătorie pe Zeynep acum, înainte de a se afla secretul lui Nefise pentru că mai târziu nu o va mai opri nimic ca să fie cu Onur.

Ahmet o amenință pe Zeynep că-i va spune lui Muzaffer adevărul și o presează să accepte inelul de logodnă pe care i l-a cumpărat. Zeynep acceptă doar ca să îl îndepărteze pe Onur. Onur îi vede din mașină când îi pune inelul pe deget.
Mai târziu, Onur care și-a dat seama că Zeynep are o problemă, îi spune că o va aștepta și că va fi mereu alături de ea.

Tuba află că Nefise poartă un inel fals și îi spune lui Muzaffer.
Nefise recunoaște că a vândut inelul ca să își plătească datoria.

Behzat a mințit că îi lipsesc bani din seif pentru că vrea să îi constrângă pe Emre și pe Suat să lucreze pentru el.
Aylin este pe o mână cu el fiindcă nu are de ales.
După ce Behzat îi amenință pe băieți cu familia lor, ei acceptă planul lui Aylin care propune să fure o mașină de-a lui Muzaffer.
Seara, Muzaffer și Nefise se căsătoresc.
În timpul petrecerii de nuntă de la vilă, Emre și Aylin fură mașina lui Muzaffer din garaj.
Lutfu încearcă să îi oprească și Emre își pierde șapca în timp ce fuge de el.
Lutfu le spune mirilor ce s-a întâmplat iar Nefise recunoaște șapca lui Emre.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.