Biografie Umit Kantarcilar (Onur – Aripi frânte)

1,035

Este actor de teatru, filme și seriale cât și prezentator TV, născut în Antalya, Turcia pe data de 10 octombrie 1987. Numele său complet este Umit Ibrahim Kantarcilar.

Încă din copilărie și-a dorit să ajungă un mare actor, iar în perioada de liceu a început să urmeze cursuri de teatru.
A absolvit Conservatorul Centrul de Arte Mujdat Gezen și Facultatea de Teatru din cadrul Universității Maltepe.
La scurt timp după absolvirea facultății, a început să joace în piese de teatru la Teatrul Municipal din Antalya unde s-a făcut remarcat de marile case de producție din Turcia, ceea ce i-a adus numeroase roluri în filme și seriale de televiziune.

A debutat în televiziune cu personajul Cengiz în serialul TV Hayat Turku ( 2006-2007) după care au urmat și alte seriale.

A jucat în filme de scurtmetraj.
Pe parcursul anilor, Umit Kantarcilar a devenit și un apreciat realizator de televiziune, după ce a prezentat câteva emisiuni importante.

Umit Kantarcilar s-a căsătorit cu actrița Gamze Topuz (2014) însă după doi ani de căsnicie au decis să divorțeze.

În România, actorul este cunoscut dln serialul TV “Aripi frânte” (Onur) care este difuzat pe canalul de televiziune Kanal D de luni până miercuri de la ora 20:00.

Filmografie:
2021 – Kazara Aşk (Cihan)
2019 – Dert Bende
2019 – Bizim Semtin Çocukları
2019 – Vuslat (Kerem)
2018 – Savas
2017 – Kanatsız Kuşlar (Onur)
2016 – Kaçın Kurası (Aras)
2015 – Şehrin Melekleri (Gürkan Akad)
2012 – Babalar Ve Evlatlar
2012 – 2013 – Pis Yedili (Ceyhun)
2010 – Çakıl Taşları (Ekrem)
2010 – 2011 – Yerden Yüksek
2010 – 2011 – Küçük Sırlar (Erkan)
2006 – İki Aile (Can)
2006 – Hayat Türküsü (Cengiz)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.